Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kell tudni a gyantáról?

Mit kell tudni a gyantáról?

Figyelt kérdés
Már próbáltam cukorgyantát és Veet hideggyantát, de egyik se jöt össze. (a cukorgyanta túl nyúlósra sikerült és rajtamaradt a bőrömön). Eddig mindig vissza kellett térnem a borotvához.Szeretnék venni egy teljes gyantaszettet, de nem igazán vagyok otthon ebben a témában. Mit kell venni hozzá, és hol? Nektek mi vált be? Kb mennyibe kerül összesen? Jobban megérné az epilátor? Elsősorban a hónaljamat és a bikinivonalamat szeretném szőrteleníteni. Még nem mentem el ilyesmi ügyben a kozmetikushoz, mert eléggé félek, nem tudom hogy mit kéne mondanom. Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm

2013. ápr. 19. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit mondj? Hogy hónalj és bikinifazon gyantát szeretnél
2013. ápr. 19. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Kozmetikus a legegyszerűbb. A puncimhoz nem nyúlnék gyantával... Inkább szakértőre bízom. Bikinivonalat kb. 5 perc alatt kiszedi a hónaljról nem is beszélve. Havi egyszer belefér...
2013. ápr. 19. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a cukorgyanta vált be leginkább, az a legkíméletesebb, csak épp jóra kell csinálni. Neked tovább kellett volna még főzni azt hogyha annyira ragadt.

Ezen kívül még jó a tégelyes gyanta is, megmelegíted mikróban, felkened, keményre szárad és letéped. Semmi extra.

Vagy ott van a patronos, az 450 ft körül van, mikróban szintén melegíthető, kell hozzá lehúzócsík is. Én ezt nem szeretem, mert érzékeny a bőröm, tiszta vörös vagyok tőle napokig. De használni egyszerű.

Kozmetikus szerintem felesleges, az is ugyanazt csinálja amit te, csak drágábban...

2013. ápr. 19. 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:) hát nem tudom mi baja volt a cukorgyantámnak mert teljesen olyanra sikerült mint a videóban, az állaga, a színe is, csak amikor elkezdtem akkor lett rossz.

a kozmetikus mennyiért csinálja meg? szerintem párszor tuti el fogok menni megcsináltatni, de azért veszek majd gyantázószettet. mert pl hogygy nincs nyitva vagy ilyenek.. értitek:) szóval ti nem tudtok ajánlani valamit, hogy mi lenne a legjobb?

2013. ápr. 19. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát kozmetikus árak elég változóak. Lábszár 900 egész láb 1500 körül mozog vidéken. Nagyvárosban drágább természetesen. Nekem a teljes fazon volt 1600.
2013. ápr. 20. 02:49
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszönöm
2013. ápr. 20. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!