Szerintem a nagyfenekű nők a csodálatosak. Vélemények?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 15:46
1/13 anonim válasza:
Szerintem is.
(Nagyfenekű nő) :)
2/13 anonim válasza:
Szerintem is.:) Főleg, hogy az ő táborukat erősítem... :D
Az én véleményem egyébként az, hogy ízlések és pofonok. A barátom imádja, de volt már olyan srác, akinek nagyon nem jött be. Ha te erre buksz, akkor hajrá.:)
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdező ilyesmire gondolhat.:) Jó, a fenék pont nem látszik:D, de így szemből is látható, hogy elég nagy a csaj alkatához képest.
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Na ez is.. a múltkor tett fel egy lány képet magáról, a fenekéről, illetve a combjáról. Nem volt kövér, de sovány se. Szép, formás feneke volt. Mindenki leszólta, hogy hogy néz ki... most meg hirtelen mindenkinek tetszik a nagy fenék..
7/13 anonim válasza:
Sztem is! Persze csak ha formás is.
http://www.youtube.com/watch?v=VMnjF1O4eH0 Fat bottomed girls, you make the rocking world go round :)
8/13 anonim válasza:
#6 Valszeg mert ott olyanok gyűltek össze, akik nem szeretik a nagy feneket, itt meg olyanok, akik igen :)
9/13 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy másoknak mi a véleménye? Szerencsére senkit nem kényszerítenek arra, hogy olyan partnert válasszon, aki nem tetszik neki, és mivel az ízlések változatosak, ezért mindenki találhat számára megfelelőt. Ha nekem valaki/valami nem tetszik, ha az emberek 90%-a azt mondja, hogy vonzó, akkor sem fogok vonzódni hozzá, ha pedig tetszik, akkor is tetszeni fog, ha mások nem tartják vonzónak. Ettől szép a világ, hogy mindenki mást preferál! :) (Pl. az emberek egy része imádja a pacalt, mások meg undorodnak tőle - és az egyik oldal soha nem fogja meggyőzni a másikat.)
10/13 anonim válasza:
Baromira nem bírom a nagy s.ggeket...
Csakis a kicsi, formás, feszes popók jönnek be! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!