Hogy tetszik nektek ez a modell? Kép
2013. ápr. 18. 21:09
11/24 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nő az igazi, ők tudnak fantasztikusan szeretni. Egy nő legyen telt, nincs annál csodálatosabb!
12/24 anonim válasza:
az arca szép,de a testalkata nem olyan formásan telet
az utolsó kép kimondottan előnytelen neki,de nem lehet csúnyának nevezni
13/24 anonim válasza:
szerintem már a túlsúlyos kategória, ami egészségtelen, már csak az "élet" kedvéért is le kéne fogynia.
14/24 anonim válasza:
Szerintem eszméletlenül szép, gyönyörű teste van!
15/24 anonim válasza:
Nyaktól lefelé szép! Az ilyen lányokra mondják, hogy tömör gyönyör és nem véletlenül!
16/24 anonim válasza:
Attól még hogy te modellnek nevezed nem lesz szép és vonzó.
17/24 anonim válasza:
Az ezzel a baj, hogy már megint átestek a ló túlsó oldalára. Se túl sovány, se túl kövér modelleket ne mutogassanak, mert sokszor a sovány modellek miatt akarnak betegesen lefognyi az emberek, de a kövér modellektől meg könnyen motiválódnak a lányok a mozgás nélküli, egészségtelen életre mert "így is szép vagyok". Ez már túlzás ami a képen van, arról persze ne is beszéljünk, hogy a sok narancsbőr szépen le lett retusálva. Olyan nem létezik, hogy valaki kb ilyen kövér mint a képen, és nincs semmi narancsbőre.
18/24 anonim válasza:
Plus size modellként gyönyörű.
20/24 anonim válasza:
kifejezetten szép! ami ritka az ilyen súlyosabb nőknél és szerintem egyedi és sokkal szebb mint egy olyan " anorexiás megfogom kettétöröm" modell -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!