Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha egy nő nem használ parfümöt...

Ha egy nő nem használ parfümöt, akkor nem igényes?

Figyelt kérdés
Nem szoktam parfümöt használni, és a múltkor megkaptam hogy igénytelen vagyok. De csinosan járok mindenhova, mosakszom, dezodorálok, nem vagyok büdös, csak pusztán a ténytől, hogy nem lebeg körbe illatfelhő, ezt kaptam... Mit gondoltok? Minden nap minden órájában, mindenhova parfümben kellene menni? Nyilván színházba úgy megyek, na de simán ki az utcára nem... igénytelen lennék?
2013. ápr. 17. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

9-es nagyon szépen leírta.

Ma a metrón mellettem ült egy lány, és azzal a Star Nature Vattacukor parfümmel volt befújva. Majdnem hánytam, olyan szintetikus ragacsos undormány az.

Hiába volt szép tiszta, rendes, a pacsulifelhőtől igénytelennek tűnt.

2013. ápr. 18. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Én igényesnek vallom magam, de szó szerint rosszul vagyok MINDEN parfümtől, hányingerem lesz tőlük sajnos :S Máson is alig tudom elviselni, magamon meg aztán egyáltalán nem.
2013. ápr. 18. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még senki nem lesz igénytelen. :D
2013. ápr. 18. 15:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!:)
2013. ápr. 18. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó illatú sampont, tusfürdőt és öblítőt használok. Zuhanyzom minden nap min. egyszer a jó illatú tusfürdőmmel, majd megtörlöm magamat a jó illatú öblítővel kimosott törölközőmmel, majd felveszem az ugyanezzel az öblítővel kimosott ruhámat. Hajamat hetente kétszer mosom a jó illatú samponnal. Parfümöt nem használok. Igénytelen vagyok?
2013. ápr. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!