Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha egy nő nem használ parfümöt...

Ha egy nő nem használ parfümöt, akkor nem igényes?

Figyelt kérdés
Nem szoktam parfümöt használni, és a múltkor megkaptam hogy igénytelen vagyok. De csinosan járok mindenhova, mosakszom, dezodorálok, nem vagyok büdös, csak pusztán a ténytől, hogy nem lebeg körbe illatfelhő, ezt kaptam... Mit gondoltok? Minden nap minden órájában, mindenhova parfümben kellene menni? Nyilván színházba úgy megyek, na de simán ki az utcára nem... igénytelen lennék?
2013. ápr. 17. 22:54
1 2
 1/15 gelazso ***** válasza:
100%

nem. ez hülyeség. az igény más mércével mérödik.

érezd jól magad az a legfontosabb

2013. ápr. 17. 23:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nőként válaszolok. Én minden nap használok parfümöt, jelenleg is 5 fajtám van, könnyedebb, tavaszi-nyári illatok, fűszeresebbek az őszi-téli napokra, elegánsabb aromájúak alkalmakra. Nyilván a kisboltba nem fújom be magam, de ha emberek közé megyek, akárhová is, igen. DE! Ez nem igénytelenség. Sok nőnek nincs rá szüksége, embere válogatja, abszolút ízlés dolga. Emiatt senkit nem lehet igénytelennek nevezni, az teljesen máshol kezdődik. De jó lenne, ha mindenki csak ennyire lenne "igénytelen". Pedig nem, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tömegközlekedés... :) Nyugi, teljesen rendben vagy!

21l

2013. ápr. 17. 23:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még senki nem igénytelen.
2013. ápr. 18. 00:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 18. 01:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azért használnak parfümöt, mert egyszerűen függnek az illatától, imádják magukon, ha te nem érzed jól magad illatfelhőben ezzel nincs semmi baj :) Nagyon sok olyan emberrel találkoztam aki telefújta magát patfümmel de közben érezni lehetett hogy elég régen fürdött már.. Hidd el ez a kombó sokkal rosszabb :D
2013. ápr. 18. 01:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az eddigi válaszolókkal. Aki ezt mondta neked, az kissé fogalomzavarban van. Igényes akkor vagy, ha rendszeresen tisztálkodsz, nem szakadtak-rongyosak és piszkosak a ruháid, tiszta a cipőd, stb. A parfüm egy olyan plusz (szerintem legalábbis), mint egy szép smink, hajfestés/frizura, szép manikűr.
2013. ápr. 18. 08:17
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Szemberöhögném, aki ilyet állít. Mert ugye az baromi igényes, amikor valaki megveszi az olcsó tucatillatot és húzza a csíkot maga után.

Hát nekem egy darab igazi parfümöm van, alkalomra használom, nem minden napra. Ez olyan, minthogy aki minden nap festi magát, egy nap meg nem, aztán akkor megijednek tőle.

Szerintem luxus is havonta ezreket elfújkálni.

2013. ápr. 18. 08:57
 8/15 anonim ***** válasza:
65%

Bőven elég a dezodor is szerintem! Én szoktam használni parfümöt, de csak azért, mert nagyon tetszik az illata :)

Az pedig szerintem sokkal rosszabb, ha valaki annyit fúj magára, hogy tíz méterről könnyezik a szemem, ráadásul még az illata se kellemes.

2013. ápr. 18. 09:13
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

Barátnőm nap mint nap használ, ha elmegy valahova.

Kicsit bonyolult a dolog, nem mondanám h aki nem használ az igénytelen (főleg ha szépen ölötzködik), de ha vki használ parfümöt mindig azt meg valahol igényességnek tartom.

De pl én arra nem mondanám h igényes, h vki rendszeresen mosakodik és tiszták a ruhái. Mert ez ALAP (kéne hogy legyen). Igényes az, amikor az átlagnál jobban igényes vagy a megjelenésedre (is).

Kicsit olyan ez mint a szép frizura vagy a divatos, szép ruha. Mert ha vkin látszik hogy ezt szépen kiválasztotta, vagy gyakran szánja az idejét/pénzét fodrászra, az valahol igényesség (aztán ez vkinek a szemében jót, vkinek meg épphogy rosszat jelent).

Valamennyire tehát része az eleganciának a parfüm, ha nem is kötelezőszerűleg.

Mindenesetre ne tartsd igénytelenségnek semmiképp, mert nem az.

Sokkal rosszabb lenne, (amit viszont épphogy rettenetes igénytelenségnek tartok) ha valaki nem mosakszik, és vmi olcsó WC illatosító szagú vagy épp tömény parfümmel olyan szinten befújja magát, aztán meg megérzed a hónaljszagot... na az gáz :///

22/F

2013. ápr. 18. 10:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Én szeretem a parfümöket, de helyzettől függ, hogy használom-e. Ha elegáns, "kiöltözős" helyre megyek, akkor használok, de hétköznapokon nem mindig.

A parfüm talán az egyetlen "női dolog", amivel élek, mert én meg nem sminkelek, és azért szoktam megkapni, hogy igénytelen vagyok. De mint ahogy ez sem igénytelenség, úgy a parfüm-mentesség sem az.

2013. ápr. 18. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!