13-16 éves lányok, ti milyen parfümöt használtok?
Figyelt kérdés
Én 14 vagyok és érdekel mások választása is:) Ja és hozzá az árat és azt hogy hol lehet megvenni leírnátok?2013. márc. 30. 10:05
1/9 anonim válasza:
Playboy Play it sexy :) dm, tesco 3000-5500 között van,Tescofüggő hol mennyi :) 15/L
2/9 anonim válasza:
Nekem pl most egy Chloé rózsás parfümöm van, és nagyon szeretem, sokan megkérdezik, milyen, hol vettem:) De én a DKNY parfümöket is nagyon szeretem.
3/9 anonim válasza:
Én most a limitált Essence parfümökbe vagyok bele szerelmesedve. :)
Minden Essence-pulttal rendelkező drogériában lehet kapni. (DM, Rossmann) 990 Ft. :)
4/9 A kérdező kommentje:
és utolsó hány éves vagy?
2013. márc. 30. 10:33
5/9 Andii1 válasza:
Beyonce heat. Douglessbe lehet kapni. 15/L
6/9 anonim válasza:
Katy Perry Purr, a macskás üveg miatt vettem leginkább, az illata nem olyan különleges. Illatból a Mexx Wild jobban tetszik. Webshopokban szoktam venni.
8/9 anonim válasza:
Nekem jelenleg 3 kedvencem van:
Naomi Campbell Cat Deluxe At Night kb. 6000
Lancome la vie est belle kb. 15000
Puma flowing kb. 5000
Az árakat pontosan nem tudom és függ attól is, hogy hány ml. Mindet be lehet szerezni a Douglasban. A Naomi Campbell-t és a Puma-t a Dm-ben és a Rossmann-ban is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!