Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen parfümöt...

Lányok, ti milyen parfümöt használtok?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy női parfümöt. Nem tudom milyet vegyek, nincs ötletem. Leírnátok, mit használtok és hogy milyen...pl. citrusos, édeskés stb?

Kort is...

2013. márc. 19. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
sonkássajtost :$
2013. márc. 19. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem a parfüm csak úgy jó ajándékba, ha ő választja ki az illatot,ez olyan személyes, hordani kell, és vagy tetszik neki, vagy nem, vagy illik hozzá vagy nem
 3/10 anonim válasza:

amit nagyon sokat dícsértek rajtam srácok, az ilyen kicsit frisebb, üde citrusos illat : DKNY rózsaszín dobozos.

Meg virágos Marc Jacobs. Van még Zarás cherry, kicsit édeskésebb meg sorolhatnám még, de az első az nagyon finom :) 23/L

4/10 fospuska ***** válasza:
én nem csaj vagyok,de az párom örökké a flowerbomb-ért szívja vérem,muszáj állandóan azt vennem neki. de hogy milyen illata van... én pali vagyok,szóval virág,de k.rva jó.:)
2013. márc. 19. 22:32
 5/10 anonim válasza:

Avon perceive, imádom az illatát, szerintem illik hozzám :)

17/l

2013. márc. 19. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Sokfélét, pl Dior: J'adore, CK: In 2 U her, Revlon: Charlie White, DKNY: Women, Versace: Versense. A DKNY a legnagyobb kedvencem. Egyébként a különlegesebb, frissebb, "most jöttem ki a zuhany alól" illatokat szeretem.

27 N

2013. márc. 19. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Az édes és virágos, erőteljesebb illatokat szeretem, kedvencem a Cacharel: Scarlett, Oriflame: Mirage, Lolita Lempicka.
2013. márc. 19. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ooopsz, 25
2013. márc. 19. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Midnight rose, white soul, wild pearl.

21/N

2013. márc. 20. 02:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Hétköznap Playboy Play It Rock, ez a suliba járós illatom évszaktól függetlenül.

Nyári kedvencem a Puma Jam, mert olyan könnyed, friss. Szaladgálós napokon tökéletes. :)

Mikor csajos a hangulatom (és az öltözékem) legtöbbször az Avon Secret Fantasy Star (vanílás-gyümölcsös) után nyúlok. Nagyon bájos, könnyű illat egy kis cukorkás jelleggel.

Alkalmakra tökéletes választás a Bruno Banani Magic Woman.

Édes, egy leheletnyi fűszeres beütéssel, ami az én bőröm¨n nagyon szépen kijön. Van benne valami titokzatos, amitől olyan vonzó és egyedi lesz.

Úgy érzem, ez igazán az én illatom, nagyon jól működik rajtam.

A legnagyobb kincsem mind közül a Lady Gaga Fame For Women. Egy éves évfordulóra kaptam a barátomtól. Csak akkor használom, ha Vele vagyok.

19/L

2013. márc. 20. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!