Mit csináljak a hajammal, amíg nem tudok eljutni a fodrászhoz?
Figyelt kérdés
Csak jövőhéten tudok elmenni, de már nagyon csúnya töredezett, fénytelen, és száraz. Amikor megmosom akkor 1-2 napig tűrhető, de amúgy rettenet. Sehogy sem áll, nem tudom mit csináljak vele, hogy ne látszódjon annyira.2013. ápr. 16. 19:52
1/2 anonim válasza:
Vágd le a töredezett végeit egy fodrászollóval, használj Latte hajpakolást, mert az pont erre való. A fodrász sem csodát művel, hanem kábé azt amit te is meg tudsz tenni bármikor.
2/2 anonim válasza:
máskor ne várd meg amíg katasztrófa lesz a hajad hanem jelentkezz be minél előbb egy fodrászhoz. ha hajlamos a hajad a töredezésre akkor alap a heti 1 pakolás, plusz hajvégápoló amint szükségét érzed. hővédő akár hajszárításhoz is, illetve hajban maradó ápolóanyagok. ja és szerintem ne kísérletezz otthon mert aztán úgy belevágsz hogy a fodrász se tudja kijavítani szépre... max a végekből fél cm ha már a rasztásodást akarod megelőzni. remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!