Meddig fáj egy tetoválás?
Ma csináltattam tetoválást. Pontosabban két tetoválást. Az egyik egy idézet, ez most sem fáj igazából, csak picit. A másik viszont a hasamon van, ez fáj. Csípi a krém, és ha mozgok is eléggé fáj.
Ez gondolom még normális, hiszen végtére is egy sebhez hasonló ez az egész tetoválás dolog. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy kb hány napig lesz még ilyen rossz?
Előre is köszi a válaszokat.
22/F
Utolsó: nem feltétlenül rosszabb egy nagyobb/lassabban elkészülő tetkó.
Nekem a legnagyobb tetkóim se fájtak annyira, pedig van mindenféle (színes, fekete, árnyékolt stb) és a legváltozatosabb helyenen, van ami 2 óra alatt lett kész, van ami 6, van amit 3-szorra fejeztek be, és mondom ezzel a kis szarral szenvedtem a legjobban ami tényleg nem nagyobb egy érménél és nincs is ki tudja milyen rossz helyen.Azt hittem meghalok mire begyógyult és elmúlt a fájdalom (és nem az első tetkóm volt, sőt, sztem a 12-ből pont ezt csináltattam utoljára).Szóval elég szubjektív kinek hol fáj a legjobban és meddig.
Pl sok ismerősöm szerint háton nagyon szar, na én be is voltam parázva tőle de ott viseltem a legjobban.Ismerek olyat akinek fel se tűnt, h a lábszárát varrják, el is aludt közben én meg leimádkoztam a csillagokat az égről csak legyen már kész, annyira fájt míg varrta.Ez a kis vacak meg alig fájt mikor csinálta, de utána nagyon durva volt míg be nem gyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!