Maori (Havaii, Polinéziai) tetoválásról infót?
Figyelt kérdés
Szeretnék hasonló tetoválást csináltatni mint ami Dwayne "The Rock" Jonsonnak van. Az lenne a kérdésem, hogy ha bemegyek egy tetoválószalonba és azt mondom, hogy olyan stílusú tetoválást akarok mint The Rock-nak van, akkor csinál nekem egy személyre szabott tetoválást? Nem voltam még tetoválószalonban, meg tudatlan vagyok, a válaszokat előre is köszönöm.2013. ápr. 9. 19:37
1/3 anonim válasza:
Aha a tetováló kb olyan mint a fodrász, csak precízebb, azt csinálja meg neked amit szeretnél
20/F
2/3 anonim válasza:
Te viszed az anyagot,te mondod meg,hogy mekkora legyen stb stb stb,ja és nézz utána mint jelent,mert nem egy hülye gyereket láttam már akin olyan badarság jelentésű tetoválások voltak,hogy szerintem a gyerek megtudta volna elássa magát helyben.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem hagyom ezt a maori témát, nagyon tetszenek még mindig, de nagyon személyes jelentése van minden egyes maori tetoválásnak. Rengeteget kellen tanulmányozni ezt a műfajt. Majmolni nem szeretnék senkit, én is láttam már olyat aki The Rocknak a teljes tetkóját magára varratta, pedig ezekből az ábrákból ki lehet olvasni The Rock lányának és feleségének a nevét is. Az a tetkó csak az ő részére készült, de hát nagy az Isten állatkertje...
2013. ápr. 12. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!