Egy ilyen tetoválásról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
csak szöveg lenne: Forward can't be stopped
karra, vagy hátra
21F
2013. febr. 28. 00:22
1/4 anonim válasza:
Vagy inkább i am a hardcore fucker can't be stop!
vagy ilyesmi..remélem érzed az iróniát :)
2/4 A kérdező kommentje:
á, kevés vagyok én a te kifinomult humorodhoz és nyelvtudásodhoz
2013. febr. 28. 01:13
3/4 hunbula válasza:
Ha neked tetszik, akkor varrasd fel, neked kell majd viselni is, nem pl az első válaszolónak. :D Ha nem vagy biztos benne, hogy igen, ez az, amit akarsz, akkor nem ez az amit akarsz. Várj amíg lesz egy olyan ötleted, amiről azonnal tudod, hogy na ez igen!
4/4 XX19 válasza:
Elég szar szöveg, az emberek általában szakítások után szokták ezt a sablont nyomatni. Hátra nincs értelme varratni, mert ha valaki tetkót csináltat azt azért csinálja, mert neki jelent valamit és, hogy ő lássa. Ezt viszont mindenki más látja, csak te nem, ergo a tetkó nem neked szól, csak egy kirakati bábu leszel. Karra tetováltatni meg hülyeség, pláne szöveget, soha nem fogod tudni eltakarni igazán. Szerintem keress más szöveget, pláne ha tényleg szakítás után vagy, mert ez csak az elkeseredettséget mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!