Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki nagy...

Miért akar mindenki nagy melleket?

Figyelt kérdés
Nekem óriási és egyszerűen utálom. Szinte minden ruhában kihívóan nézek ki pedig nem akarom :/// folyton minden ki azt bámulja...utálom! Szóval miért akar minden lány azt ?? ( a legtöbb pasi is azt mondja itt h a kis mellű csajokat szereti )
2013. ápr. 13. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemértem, engem is nagyon idegesít, hogy nem a szép kék szemem nézik, de nem is ez a legnagyobb baj.. inkább a tesiórák:/
2013. ápr. 13. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Sose akartam nagy melleket.

"Csak" melleket akartam (csak egy A-t).

Most már megbarátkoztam a gondolattal, hogy nem lesz. Kés alá pedig nem fekszem.

65AA és 30N

2013. ápr. 13. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
nekem is dinnyecicim van és marhára utálom :) ha lesz rá keret, tuti bevállalok egy mellkisebbítő műtétet. egyébként több pasinak tetszik a kis mell vagy akár a kisfiús mellkas, mint a nagy mellek, engem pl. többször utasítottak el azzal, hogy az illetőnek csak a lapos lányokra áll fel. :D nyilván ezzel most nem akarom megsérteni a kismellű lányokat.
2013. ápr. 13. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 30 évesen nagyon pici melleim vannak, szinte semmi. Nagyon meg vagyok velük elégedve, egy centivel se szeretnék nagyobbat. Nincs megereszkedve, nem lobog sport közben. Ha akarom, akkor felteszem a szivacsos melltartómat és csinálok belőle nagyobbat, máskor pedig szivacs nélkülit veszek fel és akkor olyan igazi ártatlan kislánykának nézek ki. A pasiknak mindig bejöttem, nem érdekelte őket, hogy pici a mellem, sőt a legtöbbnek kifejezetten tetszett.
2013. ápr. 13. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
mert nőiesebbnek érezném magam tőle
2013. ápr. 14. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:

a nagy mell a jó

21/F

2013. ápr. 15. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Egyéptként meg én is kezdek megbarátkozni velük :)
2013. ápr. 15. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!