Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok az...

Férfiak! Mit gondoltok az ilyen alakról?

Figyelt kérdés

[link]

Ha egy lánynak ilyen szép az arca, akkor is csúnyának mondjátok azért, mert duci?

2013. ápr. 13. 16:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező! Valószínűleg mégsem étkezel rendesen ha ennyit sportolsz mellette és mégis ilyen alakod van. Vagy ha mégis akkor fordulj orvoshoz mert nem normális, hogy ilyen körülmények mellett nem tudsz fogyni.:)
2013. ápr. 13. 18:12
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Az arcától nem estem hasra,nem ronda,de nem is mozgat meg különösebben.Az alakja meg egy kicsit már sok.De egyébként,nincs bajom a molettebb nőkkel.

,,"Mert azt tapasztalom, hogy ha valakinek nem látszanak ki a bordái, akkor az már tehén, és biztos, hogy 110 kiló, és utána kell üvölteni valami rondát, hogy az a kis önbizalma is eltűnjön."

Azért a kettő között van ám egy átmenet is...:-)

A bunkókkal meg nem kell foglalkozni,akik leszólják a nagyobb darab nőket.Amúgy biztos vannak,akiknek már a kis háj is ducinak hat,másnál meg még simán belefér.

írod,hogy edzel,meg minden,és mégis így nézel ki.Akkor lehet,hogy valamit nem csinálsz jól táplálkozás terén.

32/f

2013. ápr. 13. 18:20
 33/38 A kérdező kommentje:
A táplálkozásommal egészen biztos nincsen baj, mivel számolom, és max 1200-1400 kcalt eszem egy nap (és nem csokiból :)). Mondjuk azt már mondták, hogy rossz a testképem, meg hogy nem vagyok kövér, de én úgy látom, hogy olyan vagyok, mint a lány a képen
2013. ápr. 13. 18:33
 34/38 anonim ***** válasza:
48%

such a hurricane-el teljesen egyetértek..

Nem az a baj, hogy egy kicsit nőies, valakinek jól áll pár plusz kg, de ez a nő, akit linkeltél, már nagyon túl van a pár plusz kg-n, szerintem ő már bőven kövér kategória.

Egyébként kedves kérdező: nem lehet, hogy pajzsmirigy problémád van? Különben tudnod kéne fogyni ilyen életmód mellett..

2013. ápr. 13. 18:36
 35/38 A kérdező kommentje:
Nincsen pajzsmirigy problémám :) Gondoltam már rá, és voltam orvosnál, de nincsen semmi bajom, makk egészséges vagyok. Egyszer másfél hónap alatt sikerült nyolc kilót fogynom, de aztán ugyanennyi idő alatt vissza is jött, amikor kissé elengedtem magam. De azóta akármilyen egészségesen eszem, egy deka sem megy le...
2013. ápr. 13. 18:40
 36/38 anonim ***** válasza:
hmm eltudnék vele játszadozni! :D
2013. ápr. 14. 21:23
 37/38 anonim ***** válasza:
ez borzasztó
2013. ápr. 15. 12:25
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem túl kedves dolog senki után sem kiabálni... a kövéreknek azt mondják hogy dagadt tehenek, a soványaknak pedig, hogy csontosak, és csak a kutyák játszanak csontokkal. Az emberek egyre kevésbé tudják elfogadni egymást... Személy szerint nincs semmi bajom a kövér emberekkel, csak ha nyafognak azon, hogy nem tudnak lefogyni, de nem igazán tesznek érte semmit sem, vagy ha piszkálnak egy vékony lányt csak azért, mert irigyek. A kövérséggel az a gond, hogy borzasztó egészségtelen! Észre kéne vennie az embereknek, hogy első az egészség lenne, nem pedig az, hogy mások mit gondolnak róla. A képen látható nő, szerintem abszolút nem nőies és egyből a cukorbetegség, az izületi gondok, a szívinfarktus, stb.. jut róla eszembe...
2013. ápr. 22. 20:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!