Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok az...

Férfiak! Mit gondoltok az ilyen alakról?

Figyelt kérdés

[link]

Ha egy lánynak ilyen szép az arca, akkor is csúnyának mondjátok azért, mert duci?

2013. ápr. 13. 16:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

[link]

Christina Hendricks a nagybetűs NŐ ;)

2013. ápr. 13. 16:44
 12/38 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen a nőn, amit te linkeltél, alig van kevesebb felesleg, mint a fürdőrucis lányon, csak azért nem látszik, mert előnyösen fel van öltözve és ki van retusálva, nem fürdőruha van rajta.
2013. ápr. 13. 16:48
 13/38 A kérdező kommentje:

Például nézd meg ezen a képen:

[link]

2013. ápr. 13. 16:49
 14/38 anonim ***** válasza:
83%
Aranyos de nem az számit hogy nezki leneg hogy jo fej legyen ez a lány szep is helyes nics vele bajom
2013. ápr. 13. 16:51
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
ezen a képen is látható, hogy milyen szép, formás dereka, csípője van Hendricksnek. ami az általad, kérdésben linkelt képen látható lányról, korántsem mondható el :)az egész ízlés kérdése. csak azért, mert itt kikiáltod a világba, h minden húsosabb nőt leszavaznak a férfiak...attól még mindig lesznek olyanok, akiknek nyilván ez is bejön, meg olyanok, akiknek nem. ez olyan nagyjából, mintha abból csinálnál vitakérdést, hogy kinek mi a kedvenc kajája. ízlésbeli dolgokról kár vitázni.
2013. ápr. 13. 16:54
 16/38 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vitázni akartam, vagy veszekedést szítani :) Csak kíváncsi vagyok, hogy Ti férfiak mit gondoltok, hogyan látjátok az ilyen nőket :)
2013. ápr. 13. 16:58
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok,remélem nem gond, hogy közbeszólok. Annak a lánynak, akit Te mutattál, kicsi melle van (alkatához képest), gyakorlatilag nincs dereka. A viszonylag kedves arcon kívül nem sok nőies van rajta. Viszont a kb. ugyanebbe súlycsoportba tartozó hölgynek (másik link) borzasztó nőies alakja van, még ha duci is. Lehet, hogy a combjuk kb egyforma vastag, de ennek a nőnek óriási melle, hozzá nagyon vékony dereka és formás csípője van.
2013. ápr. 13. 17:01
 18/38 anonim ***** válasza:
61%
Szóval az a nőies ha valaki hájas?
2013. ápr. 13. 17:05
 19/38 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is látom, hogy van rajta plusz súly, nem is kevés, de szerintem ez a nőies, igen :)
2013. ápr. 13. 17:10
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

"szóval az a nőies, ha valaki hájas?"

nem -.-

hanem ha formás! nyilván bizonyos kilószám felett már nem látszódik a forma, meg genetika kérdése is. a kérdező linkjén lévő lány abszolút nem formás, nem érvényesülnek a nőies jegyek. míg a másik link, bár lehet, hogy súlyban hasonlóak (de gyanítom, még így is vékonyabb a színásznő), mégis jobban érvényesül a homokóra alak, a tipikus női formákkal...hiába van rajta is "háj".

2013. ápr. 13. 17:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!