Férfiak! Mit gondoltok az ilyen alakról?
Ha egy lánynak ilyen szép az arca, akkor is csúnyának mondjátok azért, mert duci?
Miért hajlamosak olyan sokan azt hinni, hogy a hájtól nőiesebb valaki?
Rajtam pl. egy deka felesleg nincs, mégis nőiesebb a testem formája, mint a kérdező által linkelt nőnek. És finoman szólva nem én vagyok az egyetlen példa.
Christina Hendricks szép nő
igen előnyösen öltözködik NŐIESEN
női idomai vannak még súlyfelesleggel is
van a testalkatához mérten dereka ami csoda
szerintem súlyosabb nők közül ő tényleg szép
és tuti van önbizalma így is mert a nőiességére építkezik még ha kövérecske is
Én nem utálok senkit, de azt nem szeretem, ha valaki egy egészségtelen ideát szeretne nyomatni az emberek fejébe, legyen az az idea kövér, vagy kórosan sovány. Egyik sem jó. Azt sem szeretem, amikor csúnyán lesoványodott modelleket alkalmaznak, és őket állítják be ideálisnak, de azt sem, ha kövér nőket védenek és próbálnak normális alkatúnak beállítani.
Persze, nőies a széles csípő, a húsosabb comb, nagyobb cicik, de a képen szereplő lány réges rég nem abba a kategóriába esik sajnos.
elve az lenne a normális ha egészséges életmóddal élnének az emberek (betegségeket kizárom innen mert vita lenne)
Nőknél
elég lenne sima test edzés nem kigyúrni magunkat hanem sima edzés hogy ne lötyögjön mondjuk a comb a popsi nagyon
Karban kell tartania magát az embernek
rendesen étkezni :D nem kell csak egészségeset zabálni párszor belefér egy kis nasi hogy jobb kedve legyen az embernek
De egyébként egy nőn lehet látni h egészséges és a férfiak gondolom nagyon szeretik a minnél egészségesebb nőket (Na meg az ideáljuk +ba)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!