Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jól nézek ki? Kövér vagyok?...

Jól nézek ki? Kövér vagyok? Annak érzem magam. :S (KÉP)

Figyelt kérdés

Negatívak is jöhetnek.

[link]

[link]

2009. szept. 22. 21:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
66%
Szia én csaj vagyok,de szerintem tök jó alakod van kis húsis:D Nem vagy csont kollekció és kövér sem,viszont vigyázz,hogy fel ne szedj több kilót.
2009. szept. 23. 14:09
 22/36 anonim ***** válasza:
32%

Igen, kövér vagy. Ne azt írjátok már amit hallani akar, hanem az igazat. Ezzel csak neki csináltok rosszat.

Vastag a derekad, nagy a hasad, a karod, a combod összeér, csúnya nagyon!!! A fenekd meg lapos, a combon fent narancsbőr... hát 10-ből talán 2. Nagyon talán. Minimum 15kg mínusz kellene.

Őszinte voltam, ha nem tetszik, akkor nem tetszik.

A többieknek meg: nekem ne mondjátok, hogy erre azt mondjátok, hogy jó nő vagy hogy csinos.

2009. szept. 23. 14:34
 23/36 anonim ***** válasza:
66%
miért??? nekem tényleg bejön:D
2009. szept. 23. 14:35
 24/36 anonim ***** válasza:
66%

14:34-es

Mindenkinek más tetszik, 14:09-es válaszoló vagyok és szerintem női szemmel sem dagadt és nem néz ki rosszul,viszont te annál csicskábban nézhetsz ki. Nem azt írják amit hallani akat,ugyanis az oldal anonim tehát bátran írhatnám,hogy csúnya kövér disznó,kutya se foglalkozna vele. Te nagyon sötét.

2009. szept. 23. 15:07
 25/36 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

A kövérség nem itt kezdődik:D

Megértem,hogy kövérnek látod magad.Kb én is így nézek ki és szeretnék megváltozni.

Hétfőtől figyelek az ékezésemre mégjobban,és rendszeresen mozogni fogok.El fogok járni hetente 2-3x futni egy fél órát és mellette 2x fogok otthon tornázni(vagy ha bírom akkor 3-4x is akár).Mozgásnak ennyi bőven elég,mert van mellette hetente 1x duplatesim és naponta fél-1órát gyalogolok is:D

Ha te is szeretnél változni ajánlom Neked ezt:

-NE FOGYÓKÚRÁZZ!Semmi szükség nincs rá,változatos és egészséges táplálkozásra van szükség no meg a mértékletességre.

-Fuss,a futás jól átmozgat.Fél órát fuss min. mert 21perc után kezdődik a zsírégetés.Olyan tempóban fuss hogy bírd szusszal mert az a jó tempó.

-Youtube.com-on található van öt perced mind 3részét ajánlanám még:D

14/L

Sok sikert és kitartást a változáshoz.

2009. szept. 23. 15:58
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: "fogok, fogok, fogok..." Miért? Mi lesz hétfőn? Miért nem kezded el ma? :) Ne halogasd, mert hétfőn még nem kezded el, áh, még kedden meg szerdán sem, és akkor majd megint azt mondod hogy majd hétfőn. Bocs, ha te nem ez a katégória vagy de már ennyiszor hallottam a hétfőn meg hónap elején kezdődő diétát/mozgást...

Különben abban igazad van hogy nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani.

2009. szept. 23. 16:27
 27/36 anonim ***** válasza:
57%

Hát ha ez a lány duci meg húsos, akkor én egy orbitális méretű bálna vagyok.

Undorító, hogy ma már csak az számít embernek, akinek a csontjai adják a test vonalát, és aki kicsit is nőies azt már lenézik...

Szerintem egészséges női alakod van, és nem "tökéletes lesz" hanem már az. Egy a lényeg, hogy te neked tetszen a saját tested és ne a sok majomnak...

2009. szept. 23. 17:03
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

kicsit husis de nemvészes

mint látod sokaknak ez jönbe :)

sztem sportolj vmit és akkor feszesebb lesz meg leadhatnál 5-10 kilót is :D bocsi

2009. szept. 23. 18:14
 29/36 anonim ***** válasza:
78%

Érdekesek a válaszok. Bezzeg ennek a lánynak meg azt mondták, hogy hízzon egy kicsit, mer mert elég nőies. Most akkor mi is van? És akkor csodálkozunk hogy a legtöbb nő nem elégedett a testével...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2009. szept. 23. 19:21
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 23. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!