Jól nézek ki? Kövér vagyok? Annak érzem magam. :S (KÉP)
2009. szept. 22. 21:17
2/36 anonim válasza:
Kövér semmiképp nem vagy, inkább teltkarcsú. Szerintem szép jó alakod van, szép a dekoltázsod, a feneked.
3/36 anonim válasza:
Noiesen telt vagy de a combodon levo hurkakat tuntesd el a popisd alol.Am csinos vagy nagyon!25/F
4/36 anonim válasza:
Nem annyira vészes. Tornázz!!!!!!
5/36 anonim válasza:
Szia.
Nem mondanám, hogy kövér vagy. Azért ennyire nem súlyos a helyzet. Van rajtad felesleg, amit szépen le lehet adni egy kiadós testedzéssel, stb. Picit lógnak a melleid, de erről nem tehetsz. Mozogj sokat, táplálkozz egészségesen, figyelj oda az étrendedre!
6/36 anonim válasza:
Nem vagy kövér (szó szerint) de van rajtad hájréteg. Kb. 5-6 kilót fogyhatsz (persze csak ha nem tetszel magadnak!)
Felesleg van combom, derékon és főleg a karodon látszik.
Rendszeres mozgással (pl. futás), szép alakod lenne!
7/36 anonim válasza:
Szerintem tökéletes alakod van.Az ilyen lányokat szeretem<33 :P:P
8/36 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy, nekem pont az ilyen testalkatú lányok jönnek be, nekem nagyon tetszik:)
9/36 anonim válasza:
Kövér nem vagy, inkább duci. valahogy nem arányosan vagy telt, nem akarlak megbántani.amúgy a dekoltázsod tényleg szép, de a hasad szerintem kicsit nagy.
10/36 anonim válasza:
Egyetértek az előző hozzászoloval:D Nekemis az ilyen alkatú nők jönnek be..Tökéletes alak..:-)
Nem vagy vékony nem vagy kövér..Sztem ez igy pont jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!