Hogy telik egy reggeletek? Miket csináltok, és milyen sorrendben, mielőtt munkahelyre/suliba mentek? Szoktatok edzeni (mondjuk futni) reggel?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 20:34
11/12 anonim válasza:
az óráim nem mindig ugyanabban az időpontban kezdődnek délelőtt. ezért kb az órák előtt egy és fél órával szoktam ébredni. :)
kimegyek a fürdőszobába ott megmosom az arcom, kisminkelek, felöltözöm és megfésülködöm.
aztán megetetem a kisállataimat.
utána reggelizek, felkapcsolom a tévét. ez az egész amit eddig leirtam kb egy órát vesz igénybe. majd megkeresem a füzeteimet az órákra, és elindulok a buszmegállóba.
12/12 anonim válasza:
Felkelek hat előtt egy kicsivel (attól függ, hányra kell mennem, de kb hatkor), megiszok két pohár vizet, megmosom az arcom. Felöltözök, lemegyek futok pár kört a környéken, vagy lépcsőzök, kb olyan fél órát. Hazajövök, lezuhanyzok, majd megreggelizek (joghurt, gyümölcs, zabpehely, ilyesmiket), majd felöltözök rendes ruhába, sminkelek, megfésülködök, összepakolom a cuccaimat és megyek suliba. Általában 9-10 körül kezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!