Miért van az hogy reggel vékony este meg már ducibbnak látom magam? Xd
Figyelt kérdés
Mondjuk este belenézek a tükörbe és azt látom hogy vékony vagyok alig van valami a hasamon. De reggel még sokkal nagyobb volt... xd Nem tudom megfogalmazni értelmesen de e a lényege. Ja és fordítva is szokott lenni meg mindenhogy. Köszönöm a választ! :D2013. ápr. 3. 14:49
1/7 anonim válasza:
Na most akkor mikor vagy véknyabb? Reggel vagy este? Egyébként én reggel látom magam véknyabbnak, nyílván azért mert üres a gyomrom. Ennyi a titka.
2/7 anonim válasza:
Lehet reggel Wc-zés után nézed magadd, este meg benned van egy egész napi étel/víz.
De amúgy szerintem ez hangulattfüggő is, mikor milyennek látod magad.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát néha így-néha úgy. Akkor ez normális? :D Köszi a gyors választ!
2013. ápr. 3. 14:57
4/7 anonim válasza:
Persze. Azt sem mindegy mit eszel. Vannak ételek amik felfújják az embert. Az sem mindegy mennyi víz van a szervezetedben. stb..
Láttál már fogyásokról ilyen előtte/utánna képeket? Valamelyiket úgy csinálják, hogy van egy aránylag karcsú ember akit lefotóznak, utánna elkezd enni(meg van adva, hogy miket), ami jól felfújja. Sokkal nagyobb lesz tőle a hasa, mejd így is lefotózzák...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! Azt nem tudtam ogy ezeket a fogyásos cuccokat is részben igy csinálhatják de hasznos információ volt :D
2013. ápr. 3. 15:08
6/7 anonim válasza:
Gondolom más a fény,és másnak látszik.
Ha mutatsz képet,meg mondom,szerintem hova tartozol.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem más vényviszony szerintem. Majd privátba estefele lehet küldök mert most lehet megyek el :)
2013. ápr. 3. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!