Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert van az hogy egyes...

Miert van az hogy egyes nagyon tulsolyos embereknek alig vagy szinte nincsenek is terhessegi csikjaik, ellenben azokkal akik csak enyhen tul sulyosak? Ez mitol fugg? Vagy miert van ez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Genetika
2013. ápr. 7. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok kövér ismerősöm van, vannak csíkjaik, csak mivel jól eldugják a testüket a ruha alá, nem látja sok ember.
2013. ápr. 8. 07:25
 3/5 anonim válasza:

Minden a börön mulik, mennyire nyulik. Én non stop krémeztem a lábaim de mégis csupa csík, hasam még nem csíkosodik. Sosem derul ki miért van ez, de én a babám egészségét vettem elötérbe és nem stresszelem magam ezen.

27hkm

2013. ápr. 8. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Genetika

Én magas vagyok és vékony. 7 éves koromtól 20 éves koromig versenyszerűen sportoltam, nem nőttem hirtelen, nem fogytam, mégis striás az egész combon és a térdem. Családban senkinek sem ilyen, anyukámnak is csak 2 csík van a hasán terhesség miatt.

Azt mondják, ez 90% genetika.

28N

2013. ápr. 8. 16:19
 5/5 trbambi válasza:
Egyrészt genetika,másrészt a bőr nem reagál túl jól hirtelen fogyásra,hízásra,mint ahogy semmilyen más szerved,testrészed sem.Az a bőrnek mindegy,hogy a hízás izombeli vagy zsírbeli,a túl gyors változásokat nem szereti!
2013. ápr. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!