Csajok! Szerintetek egy pasinak milyen magasnak kell úgy kb. lennie? Ha pl. olyat irtok hogy "legyen olyan 5-10cm-el magasabb mint én"akkor le irnátok a magasságotokat (priviben is jó)?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 01:08
11/17 anonim válasza:
155 vagyok, ha 170 körül van tökéletesen megfelel:D
12/17 anonim válasza:
Nekem egyébként bejönnek az alacsonyabb pasik (160-170 cm), de mit ád az isten, én is megnőttem 170 cm-re. :D
Magassarkút emiatt nem igazán szeretek hordani, de néha megköveteli az alkalom. Olyankor sokszor 180 cm is vagyok...
De amúgy én simán járnék alacsonyabb sráccal is, csak hát a fiúk nem annyira vevők egy ilyen colos csajra. :D
13/17 A kérdező kommentje:
Tény,de az is hogy általában csajok mindig olyat keresnek mint aki magasabb. Egyébként én nem azért nem járnék tőlem magasabb csajjal mert nem jönnek be,hanem inkább olyan ciki hogy járkálok egy csajjal és egy fél fejjel magasabb ,vagy csókra kerül sor kicsit le kell hajolnia meg ezek.170 szerintem még nem colos. Itt a környékemen elég gyakran tapasztalni nagyon alacsony embert,de még így is néha alacsonynak érzem magam. Egyébként gyakran érzem magam "elnyomva" ,mert itt általában idősebbek az emberek mint én,és nem éreztetik velem ezt,de én mégis úgy érzem hogy nekem nincs itt a helyem.
2013. ápr. 9. 02:58
14/17 anonim válasza:
nekem is hasonló érzéseim vannak :D :-s
15/17 A kérdező kommentje:
xD miért,tőled ők hány évvel idősebbek?
2013. ápr. 9. 04:51
16/17 anonim válasza:
Szerintem az úgy pont jó, ha a szemmagasságom valahol az állánál van.
17/17 anonim válasza:
nem sokkal,hamarabb mentem suliba mint úgy általában mások(10.-es vagyok),és mindig 9.-nek néznek,meg hisznek, mindig a társaságban én vagyok a kicsi meg az aranyos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!