Lányok szeretnék kéni tőletek egy szivességet mégpedig azt, hogy alkossatok rólam véleményt kép alapján amit persze (priviben kűldök) el? 22 F
Hm... Nos, megkaptam a képeket, köszi. Először is... Az alakod az oké, szép barna vagy, talán egy picit túlságosan kisportolt, de szép még. :)
Nekem nem jönnek be a ,,mediterrán" férfiak, vagyis a barna haj-barna bőr felállásúak.
A szád egy kicsit furcsa, mindig olyan érzésem van, hogy picit csücsörítesz vagy mi. >.<
A szemed szép barna. Nekem a fejed alakja annyira nem jön be, de attól függetlenül jó.
A mellkasod király, nem lehet rossz pihentetni rajta fejem. *.*
Nem tudom, hogy a hajad-e a hibás, de kissé fura alakú a fejed.
Összességében: nekem az ajkad és a fejformád nem tetszik, az alakod, mellkasod, szemeid bejönnek. Ha magasabb vagy 180-nál, akkor kész az álompasi. ^^ Bár én inkább a skandináv típusúakat kedvelem (talán mert én is olyasmi vagyok). Nos, csak annyit, hogy hajrá. Ha pontoználak, olyan 8/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!