Csajok! Szerintetek egy pasinak milyen magasnak kell úgy kb. lennie? Ha pl. olyat irtok hogy "legyen olyan 5-10cm-el magasabb mint én"akkor le irnátok a magasságotokat (priviben is jó)?
150 és 190 cm között nekem megfelel.
163 cm vagyok.
158 centi vagyok (legalábbis akörül), a legmagasabb cipőmnek 13 centi sarka van, így 171 centi vagyok, és legyen így is magasabb nálam.
A barátom 175 centi, az pont jó.
A 170 cm szerintem már simán jó, nem kell ilyenek miatt komplexusnak lennie, sőt!
Én 160-161 cm vagyok, és szeretem, ha egy fiú magasabb nálam. Magassarkút ritkán hordok, akkor sem a nagyon magassarkúakat választom, inkább csak a 5-8 cm-s sarkú cipőket, ezért még ha magassarkúban vagyok is csak 168 cm körül vagyok.
Számomra a tökéletes magasság 170-175 cm között van, de számomra sokad rangú kérdés ez. El sem tudod képzelni mennyire bele voltam habarodva egy fiúba, aki 1-2 centivel magasabb nálam. :D
172 cm vagyok, szeretném ha lenne minimum 185 cm, szeretek magassarkút hordani, így max velem egy magas lenne.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!