Holnap egy fotózáson veszek részt, de aggódom az alakom miatt. Kellene? Kép.
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a 20 kilós modellalkat. Ennek ellenére voltam már fotózáson. Nyilván nem volt velem semmi gond. A képeim alapján viszont meghívtak egy workshopra, amit egy Hollywoodban is elismert magyar fotós tart. Ez egy képzés fotósoknak... itt leszek modell. Lényegében fehérneműs képek is lesznek, bár úgy volt megadva, hogy valami bő inget vigyek, tehát nyilván nem kell teljesen meztelennek lennem. Kicsit félek, hogy alakom miatt majd csalódottak lesznek, vagy esetleg szurkálódni fognak. Ami végülis csak az ő hibájuk lehet, ugyanis ők hívtak , nem én kuncsorogtam be.
2013. ápr. 6. 16:51
11/13 anonim válasza:
Ezen a képen pont SEMMIT nem látni az alakodból, nem látszik se a melled, se a hasad, se a derekad, se a csípőd, se a lábad, SEMMID, ez alapján lehetsz deszka is, meg átlagos is, meg hájas is... normális képet nem tudnál esetleg felrakni, amin látszol is? Istenem, nem ismerlek, de most felidegesítettél ezzel a szintű ostobasággal...
12/13 anonim válasza:
Erről a képről, amin konkrétan semmi nem látszik az alakodból, mégis milyen választ lehet adni? Semmit! Ha már úgyis modell vagy, akkor biztos van normális képed is, azt rakd fel. A másik. Ha téged hívtak a fotózásra, akkor valószínűleg megfelelsz, nem? Csak mert határozottan állítod, hogy, a szavaiddal élve, nem kuncsorogtál be. Nem értem magát a kérdést sem, hogyan merült fel benned.
13/13 anonim válasza:
Szerintem szép alakod van de lehetne nagyobb melled is...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!