Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek odalent szőrtelení...

Szerintetek odalent szőrtelenítsem? 15/l

Figyelt kérdés
Nincs barátom, meg semmi , de pl. sport után van hogy közösen kell fürödni és nem tudom hogy gáznak számít-e ha pl. eléggé "ki van burjánozva " . Ha ciki, akkor hogyan tüntessem el a leghatékonyabban ?
2013. ápr. 4. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem akarod tövig leszedni, akkor ollóval vágogasd le egy kicsit. Én is így csináltam olyan 14 éves koromban, aztán elkezdtem borotválni, amikor már a strandon is kínosan éreztem, hogy lehet hogy kilátszódik. De nem árt ha ennyi idősen picit valóban szőrteleníted. :)
2013. ápr. 4. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem aztán mindegy, szőrteleníted-e vagy nem. De komolyan. A te tested, egyedül te vagy köteles eldönteni, hogy nézzen ki, éppen ezért, nem, nem gáz, ha úgy döntesz, nem szőrteleníted. Ha neked úgy nem jó, akkor borotváld le vagy valami, de mások kedvéért fölösleges.
2013. ápr. 4. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem gáz a szőrös punci! Az a gáz, hogy sokan gáznak tartják! Egyébként a szőr védi a puncidat a fertőzésektől, mert nem engedi rátapadni a bugyit, és így kicsit tud szellőzni. :)
2013. ápr. 5. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!