Szőrös a fenekem de nem tudom hogy szőrtelenítsem-e. Szerintetek? 17/lány
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 23:34
1/13 anonim válasza:
de mennyire és hol? ha a popó luknál ott max leborotválod de ha a popsid teljesen akkor nem tudom elég kellemetlen lehet :(
2/13 anonim válasza:
Hát amennyiben szexuális életet élsz nem árt... ha nem akkor meg felesleges lenne.
3/13 anonim válasza:
Szerintem ne szőrtelenítsd! Ha igazán szeret egy fiú, akkor ez nem zavarja! :)
4/13 anonim válasza:
Képet!!! Csak hogy lássuk mennyire vészes a helyzet. Egyébként ha elkezded szőrteleníteni, számolj azzal, hogy teljesen nem fog elmúlni, és a visszanövő szőr pedig még erősebb lesz!
5/13 anonim válasza:
Ha téged zavar, akkor igen. Amiatt pedig ne aggódj, hogy erősödni fog a szőr, ez egy tévhit.
6/13 anonim válasza:
Ha zavar,akkor borotváld,vagy gyantázd le.
9/13 Millenium Falcon válasza:
Az öngyújtósat ne csináld... én egyszer benyomtam és lefújtam dezodorral majd meggyújtottam.. Hát csoda h nem lett égési sérülésem.. de kegyetlenül fájt... de hatásos volt :DD
10/13 anonim válasza:
uhh de nyomik vagytok igy a vége felé...ha zavarja borotválja le vagy borotváltassa le, nekem egyszer a párom is megcsinálta, fura mód nem éreztem kellemetlennek és ő sem. ha meg nem zavar akkor meg hagyd. nekem mindig csikiz ha elkezd vissza nőni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!