Az a "jobb" ha le kövéreznek, vagy ha le anorexiásoznak?
Mi a véleményetek, melyik sértőbb? Miért?
Szerintem az se jobb ha azt mondják túl vékony vagy, mint ha azt hogy túlsúlyos
Ezzel nagyon egyetértettem: (azt hiszem a 4. válaszoló írta)
,,azért mert vékony, nem feltétlen anoraxiás, azért mert telt, nem minden esetben lehet kövérnek mondani!!!!"
Szerintem egyik kritikát sem kellemesebb meg kapni. Én kövér vagyok nagyon,de engem még soha nem piszkáltak miatta. Ráadásul inkább pozitív visszajelzéseket kapok (az meg hogy a hátam mögött mit gondolnak nem tudom :)) Próbálok az alakomnak megfelelően öltözni.
Viszont azt soha nem fogom megérteni valakinek, mért jó az ha beoszolgat másoknak?! Mindegy hogy vékony , kövér vagy éppen nem a legszebb, vagy gyönyörű az a lényeg hogy jó fej legyen , kedves. Mert lehet valaki nagyon dögös , szép , ha öntelt, bunkó. De lehet valaki kövér /nagyon vékony ha kedves, aranyos , jóindulatú. A belsőségek sokkal fontosabbak mint a külsőségek.
(Persze ez csak saját vélemény)
egyik se.
engem már kövéreztek le az 53 kg mal, úgy hogy rám sem nézek, csak szóbeszédből, pletykából hallották. eszméletlen rossz érzés. :(
Én voltam már mindkettő. Amikor kövér voltam akkor inkább anorexiás akartam lenni, amikor anorexiás "lettem" akkor meg vissza akartam hízni
Aztán kiderult, hogy csak 5 kiló volt a két korszakom között -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!