Mi a különbség a fiú meg a lány arcban?
Figyelt kérdés
tudom ez elég fura kérdés, mert azért azt látom, hogy a fiúknak kicsit erőteljesebb a vonásaik meg minden de konkrétan ha valakinek van ötlete az megoszthatná :) Csak mert ma ültem a buszon és figyeltem az embereket és nemigazán találtam úgy, hogy miben annyira eltérő...:S2009. szept. 20. 22:31
11/11 anonim válasza:
huhh na én ezt el tudom neked részletezni, foglalkoztam ezzel én is. Szóval:(most az ideális esetet írom le)
A nőknek lágyabbak a vonásai; keskenyebb az állkapcsuk, szélesebb és párnázott, valamint magasan ülő a járomcsontjuk. Magasabb homlok, kisebb állcsúcs, nagyobb szemek, vastagabb ajkak jellemzik a női arcot. A szemöldök kicsit magasabban helyezkedik el a szemtől, mint férfiaknál. Ja, és előnyös a nőknél, ha az arc felső zónája (azaz a homlok) hangsúlyos, ill. ha kisgyermekekre emlékeztető arcvonásaik vannak.
A férfiak jellemzői meg ezek ellentétei nagyjából. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!