Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik lennél inkább?

Melyik lennél inkább?

Figyelt kérdés

1. Átlagosan szép, de nagyon gazdag

2. Gyönyörű, de átlagos anyagi háttérrel rendelkező

Miért?

Tudom, hogy léteznek más kombinációk is, de én most konkrétan erre lennék kíváncsi.

2013. márc. 31. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1.
2013. márc. 31. 21:51
 12/18 anonim ***** válasza:
1. mivel úgy utazhatnék sokat, meg segíthetnék a rászoruló gyerekeknek, úgyhogy még várok, hátha egyszer lesz rá lehetőségem, mert én már pici korom óta szeretnék segíteni a gyerekeken és az állatokon.
2013. márc. 31. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
1. Most nem vagyok valami szép, de ha lenne pénzem, akkor lehetnék az (megcsináltatnám a fogam, és megengedhetnék magamnak olyan ételeket, amikkel lehetséges egészségesen élni, valamint sportszerre is költhetnék). A szépség egyszer úgyis elmúlik, viszont ha gazdag vagyok, befektethetem a pénzem, és megvehetek olyan dolgokat, amikre régen vágyok.
2013. márc. 31. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2-es, mert gyönyörűnek születni kell, hiába van rajtad 10 kg smink, attól még alapból nem vagy az.. És a pénzen egyrészt lehet segíteni, másrészt nem az boldogít.
2013. márc. 31. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:
megelégednéék átlagos kinézettel, ha rohadt gazdag lennék.. :)
2013. márc. 31. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:

1. Ha átlagosan szép, az már szép. Ha gazdag is lennék még hozzá, akkor tudnék jótékonykodni, utazgati, nem kellene aggódnom semmiért.

Ha gyönyörű vagyok, az jó, de nem tart örökké. Mivel átlagosak az anyagi javaim (mint most), a lehetőségeim is korlátozottak, csak akkor tudok boldogulni, ha vagy nagyon talpraesett vagyok vagy nagyon okos. Ha ez nincs meg, akkor nem sokra megyek a nagy gyönyörűséggel, hacsak nem leszek valaki kitartott macája.

2013. ápr. 1. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Mivel most átlagosan vagyok szép és így is elég jónak érzem az életemet, a sok pénznek jobban örülnék mint a sokkal jobb külsőnek.

Pontosan azért, mert a sok pénz több dologra is jó, míg a szépséggel, jobban mondva gyönyörűséggel, nem sokra mennék, abból pl. nem tudnék árvaházat, állatmenhelyt nyitni, ill. az éhezőkön segíteni. Vannak ilyen irányú terveim, akár csak mint önkéntes, amíg meggazdagszom :)

A külső szépséggel csak magamat tudnám eladni, az viszont nekem nem megy...

2013. ápr. 1. 10:35
 18/18 anonim válasza:

Gyönyörű, de átlagos háttérrel rendelkező

Hogy miért...

Mert én is így élek.:D

2014. júl. 30. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!