Melyik lennél inkább?
1. Átlagosan szép, de nagyon gazdag
2. Gyönyörű, de átlagos anyagi háttérrel rendelkező
Miért?
Tudom, hogy léteznek más kombinációk is, de én most konkrétan erre lennék kíváncsi.
1. Ha átlagosan szép, az már szép. Ha gazdag is lennék még hozzá, akkor tudnék jótékonykodni, utazgati, nem kellene aggódnom semmiért.
Ha gyönyörű vagyok, az jó, de nem tart örökké. Mivel átlagosak az anyagi javaim (mint most), a lehetőségeim is korlátozottak, csak akkor tudok boldogulni, ha vagy nagyon talpraesett vagyok vagy nagyon okos. Ha ez nincs meg, akkor nem sokra megyek a nagy gyönyörűséggel, hacsak nem leszek valaki kitartott macája.
Mivel most átlagosan vagyok szép és így is elég jónak érzem az életemet, a sok pénznek jobban örülnék mint a sokkal jobb külsőnek.
Pontosan azért, mert a sok pénz több dologra is jó, míg a szépséggel, jobban mondva gyönyörűséggel, nem sokra mennék, abból pl. nem tudnék árvaházat, állatmenhelyt nyitni, ill. az éhezőkön segíteni. Vannak ilyen irányú terveim, akár csak mint önkéntes, amíg meggazdagszom :)
A külső szépséggel csak magamat tudnám eladni, az viszont nekem nem megy...
Gyönyörű, de átlagos háttérrel rendelkező
Hogy miért...
Mert én is így élek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!