Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel lennél/feküdnél le, akit te szeretsz vagy aki téged szeret, inkább?
Mindkettővel egyszerre?
Egyébként nem értem. B-nél alszol rendszeresen, őt szereted, de 20 évesen nincs szex?
olyannal se feküdnék le, aki iránt nem érzek semmit és olyannal se, aki irántam nem érez semmit.
A kettőnek együtt kellene meglennie...
De a mindkettő dolog..szerintetek ez rendes lenne tőlem ? Etikailag erősen kifogásolható, nem ?
Viszont mindenkinek köszönöm a tanácsot, és bármi vélemény van, írjatok mert még mindig nem döntöttem..
B szerint nincs még meg a kimondott szerelem, de nem is csak a szexen alapul részéről a dolog. Nekem ez nem optimális, tehát felvetődött bennem mit tehetnék helyzetem javítása szempontjából. Maradhatok vele, vagy egyedül is. Itt lépett be a képbe C, aki oda van értem. Nem hiszem hogy ez ellen bármit is tudnék tenni,mint ahogy B-t sem kérhetem meg hogy szeressen, őt sem hogy ne. Szóval ha bizonyosan túltenném magam B-n , akkor engedhetném Ct udvarolni (és mivel hejes srác, biztos hogy nem lenne gond). Más kérdés, mennyire lenne ez fair vele szemben.
Tekintve a helyzetem, 2 fiúval megáldva mint lehetőség, szerintem pazarlás lenne egyiket sem választani..Ez nem döntés, hogy van két szék és inkább egyikre sem ülök. számomra legalábbis..Bár lehet ez lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!