Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kivel lennél/feküdnél le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel lennél/feküdnél le, akit te szeretsz vagy aki téged szeret, inkább?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és lehetőségem van 2 fiú közül választani. Persze nem futnék a szekér után amelyik nem vesz fel, de elvileg avval kell lennem, akivel jobban érzem magam. B fiú kedvel és nem járunk viszont rendszeresen nála alszom, C fiú viszont szeret, és járni szeretne meg minden. Én B-t szeretem.Nem tudok dönteni, melyikkel kéne lennem..

2012. okt. 25. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindkettővel egyszerre?

Egyébként nem értem. B-nél alszol rendszeresen, őt szereted, de 20 évesen nincs szex?

2012. okt. 25. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:

olyannal se feküdnék le, aki iránt nem érzek semmit és olyannal se, aki irántam nem érez semmit.

A kettőnek együtt kellene meglennie...

2012. okt. 25. 13:01
 3/10 A kérdező kommentje:
B nél minden van, természetesen, azt gondoltam lejön a fogalmazásból :D
2012. okt. 25. 13:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet ez lesz, 2 szék közül a padlóra esem, roppant érett lenne ...de ennek nem örülne se C se B se én.
2012. okt. 25. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
mindkettővel
2012. okt. 25. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
mindkettő a biztos,de aki téged szeret inkább azt
2012. okt. 25. 14:03
 7/10 A kérdező kommentje:

De a mindkettő dolog..szerintetek ez rendes lenne tőlem ? Etikailag erősen kifogásolható, nem ?

Viszont mindenkinek köszönöm a tanácsot, és bármi vélemény van, írjatok mert még mindig nem döntöttem..

2012. okt. 25. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
B-vel járj,de ha nem akar tőled komolyat csak "ottalvásra " kellesz, válaszd C-t.
2012. okt. 25. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak nekem jutott eszembe az,hogyha minden rend lenne B-vel fel se merülne C? Hagyd mindkettőt hagy találjon magának C egy olyan lányt aki mellett nincs B és hagy találjon B is egy olyan lányt aki mellett nincs C.20 éves vagy .Gratulálok! -.-
2012. okt. 25. 15:53
 10/10 A kérdező kommentje:

B szerint nincs még meg a kimondott szerelem, de nem is csak a szexen alapul részéről a dolog. Nekem ez nem optimális, tehát felvetődött bennem mit tehetnék helyzetem javítása szempontjából. Maradhatok vele, vagy egyedül is. Itt lépett be a képbe C, aki oda van értem. Nem hiszem hogy ez ellen bármit is tudnék tenni,mint ahogy B-t sem kérhetem meg hogy szeressen, őt sem hogy ne. Szóval ha bizonyosan túltenném magam B-n , akkor engedhetném Ct udvarolni (és mivel hejes srác, biztos hogy nem lenne gond). Más kérdés, mennyire lenne ez fair vele szemben.

Tekintve a helyzetem, 2 fiúval megáldva mint lehetőség, szerintem pazarlás lenne egyiket sem választani..Ez nem döntés, hogy van két szék és inkább egyikre sem ülök. számomra legalábbis..Bár lehet ez lesz :D

2012. okt. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!