Szerintetek szép ez a lány (modell)?
2013. márc. 31. 15:29
11/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha megkeressük a modellek között látszanak a méretei is, totál alacsony.
12/16 anonim válasza:
Szerintem ez te vagy, de hogy nem egy modell, az tuti. Max. apucinak sok pénze van, és valami gagyi ál-ügynökség jól lehúzta őket, most meg van egy portfóliója a csajnak, meg várja a világsikert. Tegyen le róla, átverték, nem modell alkat, arcra szép, de nem különleges.
13/16 A kérdező kommentje:
az pedig hotziher h nem én vagyok... ha én így néznék ki, rég kútba fojtottam volna magam. :/
2013. ápr. 1. 11:08
14/16 anonim válasza:
Nem modell, csak egy átlagos magyar lány, aki kifizetett 50-100 ezer Ft-ot egy portfolióért amit egy csaló ügynökség kitett az oldalára.
15/16 A kérdező kommentje:
ha jót olvastam, akkor úgy vettem észre, h 1 portfólió 160.000 Ft-ba kerül..
2013. ápr. 1. 11:52
16/16 anonim válasza:
totál átlagos. szerintem semmi különleges nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!