Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl nagyok a melleim?

Túl nagyok a melleim?

Figyelt kérdés
Szóval 75/D-s a mellem(45 kg;169 cm) és engem roppantul zavar. Az osztálytársaim rengetegszer beszólnak vagy kigúnyolnak e miatt. Egyszer egy osztálytársam aki nagyon vékony hasonlóképpen mint én csak nincs melle berakott magának két labdát a tesipólója alá és így próbált imitálni engem...(vagy mi) Engem ez egy kicsit bántott főleg azért mert mindenki elkezdett nevetni. Kicsit megalázónak éreztem. Többnyire eltakarom a testem mert nem szeretem ha mindenem kint van, ráadásul így az sem látszik annyira hogy túl vékony lennék. Mit csináljak? Nagyon zavarónak érzem. 14/l

2013. márc. 31. 01:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülj az adottságaidnak...ha most nem is tudsz, pár év múlva majd áldod a sorsot, h ilyen kegyes volt veled! Hányan sírnak itt a GYIK-en 70A-s mellekkel...nézz már szét! ;)
2013. márc. 31. 08:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj a melleid miatt, mert nem tehetsz arról, hogy hogyan fejlődsz testileg!
2013. márc. 31. 08:54
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Én is irigykednék a helyükben, de nekem is hasonló arányaim vannak szerencsére, csak magasabb vagyok:D Szerintem tökéletes alakod lehet. Tuti csak irigykednek ők, mert laposak, te meg majd felhatod a pasikat pár év múlva:D
2013. márc. 31. 12:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Baromi éretlenek és irigyek,ebben a korban még jellemző.

Pár év múlva a fiúk csoportban futnak majd utánad:)

2013. márc. 31. 12:40
 15/21 A kérdező kommentje:
Dehogynem erdekel a véleményetek hiszen ezért kérdeztem es ugy döntöttem hogy nem rejtem el melleimet(persze nem is rakom ki mint az összes plázamacskafajzat) és csinosabban fogok öltözködni valamivel. És em fogom hagyni hogy az utolsó évemet ebbe a suliba teljesen tönkretegyék. Lehet hogy a "féltékenyek,és azert szólnak be" probléma valóban elképzelhetö, mert többnyire nagydarab illetve egy deszka lány szólogat be általába. és nagyon köszi a válaszokat sokat segítettetek!!!
2013. márc. 31. 14:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha látják, hogy rosszul esik, sose fogják abbahagyni. mikor engem a nagy s.ggem miatt csúfoltak, tudod, mit csináltam? elkezdtem szűk nadrágokban járni, és szemmel láthatóan élveztem, ahogy megbámulják. A helyedben tuti elkezdenék kicsit kivágottabb pólókat hordani (nem annyira, hogy közönséges legyen, de azért mutasson is), ha látják, hogy te kényelmesen "viseled" a tested, akkor már nem is lesz nekik olyan poén csúfolódni.
2013. márc. 31. 15:27
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen kommenteket szerintem mellőzzétek, hogy "Pár év múlva a fiúk csoportban futnak majd utánad:)"

Nem, nem utána fognak futni, hanem a mellei után. Mégis ki az a nő, aki szeretné, hogy két mellel azonosítsák, és nem azzal, hogy milyen a személyisége? Szóval ja, lehet, hogy sok pasi meg fogja bámulni, de ne adjátok be neki ezt úgy, mintha az ő érdeme, a remek személyisége érdeme lenne, mert nem.

2013. márc. 31. 15:29
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Tényleg nagyon jól esik. És teljesen másképp állok ehhez az egészhez, komolyan. Ha ilyen gyerekesek akkor ráteszek egy lapáttal, nehogy már ők nevessenek a végén... (:

és utolsó: azt a mondatot eleve figyelembe sem vettem :) van annyi eszem hogy tudjam ki miért érdeklődik irántam.

2013. márc. 31. 17:39
 19/21 anonim válasza:
Engem is cikiznek.mert nekem van csak nagy mellem.10/l
2013. ápr. 2. 21:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Jaj,ne vigyétek ennyire túlzásba ezt a "női büszkeséget"..

Ha egy lány vonzó,akkor futnak utána a fiúk,a nagy mellek pedig meglehetősen jól növelik a vonzerőt.Ha azt akarod,hogy ne csak a tested miatt szeressenek,akkor meg ne mutasd őket,ennyire egyszerű.

Másrészt ezt a "jellemedért szeret meg dolgot" meg el lehet felejteni,20 év alatt kb. mindenkinek a külső az elsődleges..

2013. ápr. 2. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!