Arra lettem figyelmes hogy nagyon nagyok a melleim ez normális? (lent )
Figyelt kérdés
hogy nagyon nagyok a melleim 13 éves vagyok most leszek 14 nyáron, és nagyon zavar hogy a korombelieknek sokkal kisebb meg amúgy is zavar hát az a nagyon nagy mell kb .75/b mit tudok kezdeni, meg ilyen korban meg kora az átlagos mell méret?2011. ápr. 29. 20:45
2/8 anonim válasza:
Köze nincs a hatalmashoz. Nekem, a te korodban 75/D-s volt a méretem... Mára már csak B-s, mert 16 évesen sokat fogytam és ez elsősorban a mellemen látszódott meg.
25N
3/8 anonim válasza:
75/b nem is nagy... nekem is akkora 13 évesen, és az osztályomba még kicsinek számít.
4/8 A kérdező kommentje:
engem pont ezért csúfolnak :////
2011. ápr. 29. 20:54
6/8 anonim válasza:
ha ez nekik nagy, akkor simán "visszacsúfolhatod" őket, valószínűleg rohadt laposak.
7/8 anonim válasza:
Ó mit meg nem adnék, hogy 75/B-s melleim legyenek. Ez nekem a pont ideális nekem, de sajnos csak A-s. Am sztem csak irigykednek rád, úgyhogy ne figyelj rájuk, vagy, ha nagyon csesztetnek, akkor éreztesd velük, hogy ők aztán nem jobbak nálad.
8/8 anonim válasza:
75/b ?
Kislány, ez nem nagy mell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!