Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok és nagy...

14 éves lány vagyok és nagy álmom a modellkedés és ezt valóra szeretném váltani. Hogy kezdjek neki? :-)

Figyelt kérdés
Nagyon sokan kérdezték már hogy nem szeretnék-e modell lenni, mert megvan bennem az amihez egy modellnek szüksége van. Tehát amit tudni kell rólam: Hosszú(derékig érő) világos barna hajam van, nagy barna szemeim,fogaim szabályosan állnak,169cm magas vagyok és 45kg.Az arcomon 1pattanás van, szerencsére anyukám és apuk se volt pattanásos kamasz korában egy-kettőtől eltekintve így remélhetőleg öröklöm.Tehát így lehetnék modell?:)Anyukám belegyezett,a kérdés az,hogy kezdjek neki?! A válaszaitokat előre is köszönöm:))))

2013. márc. 30. 22:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sokan mondtak hülyeséget is, de az utolsó válaszoló nagyon jól leírta.

Én még azt tenném hozzá hogy keress rá más híres modellekre pl Palvin Barbarára youtubeon is vanna vele interjúk, hogy ők hogyan kezdték (őt az ICON ügynökség fedezte fel ha jól tudom).

2013. márc. 31. 13:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat,nagyon hasznosak voltak:))10éve sportolok,heti 2tánc, és minimum heti egyszer konditerem.5évig atlétikára, és 4évig úszásra is jártam, szóval ezzel nincs probléma:)
2013. márc. 31. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Alacsony vagy..... Min 175 kell legalább. Járj castingokra ha szép vagy, talán reklámokba betesznek.
2013. ápr. 2. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:
de a face modelügynökség ottvok mdügynök gyere!!! üdv 1.
2013. ápr. 2. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:

172 a minimum magasság, és a barna szem is akadály...

Ha megnézed, a külföldi divatlapok, kifutókon szinte csak kék vagy szürke vagy zöldes szemű nő van..

Milla Jovovich, vagy Brooke Shields, illetve Palvin barbara típusú lányokat keresnek 174-től, és 53 kilósan, szóval sajnos alacsony vagy....

Ne dőlj be, neten senkinek aki modell ügynök annak egy másodperce sincs, hogy a gyakori kérdséek.hu- n töltse az idejét, ez hazugság!

2014. márc. 16. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!