Az üzletekben mielőtt megvennék egy melltartót felpróbálhatom?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 10:36
2/7 anonim válasza:
kínaiban azt csinálsz vele amit akarsz, kínaiban sokan még a bugyit is fölpróbálják :S emiatt kötelező kimosni mikor megveszed. azt nemtudom hogy márkás fehérneműboltokban föl lehet-e próbálni de szerintem az is elég ha vékony felsőn keresztül megnézed a kerületét csak hogy jó-e, a kosarat meg csak úgy odaméred. De szerintem jobb helyeken is van próbafülke.
3/7 anonim válasza:
Igen, mert sajnos még soha nem találtam két egyforma méterű melltartót. Meg hiába jó a méret, ha a formája nem áll jól.
4/7 anonim válasza:
persze fellehet a márkás boltokban is. pl triumphban szoktam venni, ott fellehet! és bugyit is ugy hogy bugyira.:)
5/7 anonim válasza:
Nekem volt olyan hely, ahol nem engedték (de volt, ahol igen), szóval azért kérdezd meg, ne legyen balhé, mint nálam. :S
6/7 anonim válasza:
Szerencsére a jobb üzletekben fel lehet, és fel is kell.
Engem alaposan megáldott a természet keblekkel, és sajnos, a számozás egy kutyafüle. Próbálni kell, hogy szépen tart-e, nem vág be, és kényelmes...
7/7 anonim válasza:
persze, hogy fel lehet.
Intimissimi, Women' secret, Triumph - a jobb helyeken ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!