Szeretném ha kisebb lenne a mellem. De hogyan?
Figyelt kérdés
légy szíves segítsetek !mitől lehetne és hogyan kisebbb a mellem?értelmes válaszokat szeretnék.és kímélljetek légy szíves a örülj neki szövegtől.köszönöm szépen előre is a válaszokat!2009. szept. 19. 08:07
1/6 anonim válasza:
Miert szeretnel kisebbeket? Mekkorak?
2/6 anonim válasza:
hát figyelj... én fogyóztam és nekem úgy ment le 85b-ről 75b-re. de ez alkati kérdés... :/
3/6 anonim válasza:
Ehhez kellene pár infó. Milyen melltartót hordasz (lehet, hogy hátból kell fogyni, ha nagy a kerület, arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy nem is nagy, csak te hiszed annak), milyen a testalkatod (vékony, átlagos, kicsit duci, kifejezetten túlsúlyos), hány éves vagy (tudom, hogy nem illik, de nem mindegy, hogy 14 vagy 41 két gyerek után)
4/6 anonim válasza:
cserélj velem, nekem elég kicsik :)
5/6 A kérdező kommentje:
13 és nem vagyok duci hanem olyan hát átlagos és 153 cm
2009. szept. 21. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!