Baj az ha egyik mellem kisebb mint a másik?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nincs nagy mellem de az egyik szemmel láthatóan nagyobb mit a másik. Ez normális?2008. máj. 22. 21:49
1/7 anonim válasza:
A másik lassabban fejlődik, de majd hozzá nő. A barátnőmnek is igy volt.
2/7 anonim válasza:
Igen normális, általában nem egyszerre nőnek, egyébként később sem lesznek teljesen egyformák, nem vagyunk szimmetrikusak, picike eltérés mindig lesz.
3/7 anonim válasza:
A fiúknak sem egyforma (csak persze nem a mellük), ráadásul még görbe is. Ha ezt nem neveted ki, akkor ő sem fog téged.
Semmi sem tökéletesen szimmetrikus az emberen.
4/7 anonim válasza:
A nők 80%-ának nagyobb az egyik melle, többek között nekem is! Sajnos ilyen a természet!
5/7 anonim válasza:
A sztárok világában is észrevehető ez a jelenség...
6/7 anonim válasza:
Normális, nekem is nagyobb az egyik.
Sztárok világában korrigálják :S
Ne törődj vele, van akinek az egyik füle elálóbb, vagy az egyik szemöldöke dúsabb
7/7 anonim válasza:
nekem is nagyobb az egyik . de sztem ez nem baj.:)
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!