1/12 anonim válasza:
Szép lennél, ha előnyösebb frizurád lenne, rendbe hozatnád a szemöldököd és egy halvány sminket feldobnál ami vidámabbá teszi a tekinteted.
2/12 anonim válasza:
Hát... Az első reakcióm, hogy vajon ez volt-e a legjobb képed, amit föltölthettél. A hátteret jobban megválaszthattad volna. A topod ócska, a nyakláncod úgyszintén, az arckifejezésed bágyadt, szomorú, a hajad pedig csapzott. De ez csak a kép. Szép fehér, egyenletes az arcbőröd és finom, diszkrét sminked. A szemöldököd vagy nagyon rosszul van szedve vagy így nőtt ki, nem tudom, de érdemesebb lenne azonos színű ceruzával kitöltened a helyeket. Ha mosolyagnál bájosabb lennél. 6/10
3/12 anonim válasza:
szép arcod van, a hajad is tetszik, de egy kis smink jobban kiemelne.
5/12 anonim válasza:
Tipikusan az a lány, akiből sokkal többet is ki lehetne hozni. Nem vagy egzotikus szépség, de csúnya sem. Bájos vagy, de nem ártana jobban odafigyelned arra, hogy mi áll jól és mi nem. Egy kis szemöldök igazítás, új frizura, leheletnyi smink és bomba leszel.
6/12 anonim válasza:
nem szép dolog másokat égetni...
amúgy nem vagy csúnya, csatlakozom az előttem szólókhoz, kicsit adj többet magadra (smink, haj, felső)
7/12 anonim válasza:
pedig engem nagyon megfogtál : | elbűvölő vagy
8/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon is szép vagy,de egy kicsit jobban is törődhetnél magaddal.
Nem a bevakolt nőkre bukom én sem,de egy jobb haj,kis smink,pár jobb ruha,és olyan felső kategóriás csaj leszel mint a sicc.
Egyenlőre 10/7
17/F
9/12 anonim válasza:
Nem vagy csúnya csak hanyag. A hajaddal kezdhetnél valamit vasalás kicsi satít vgy melír, hogy feldobd mert a szine szép, ja és szemöldököddel kezdj valamit, esetleg egy kis arcradírozás és egy kis smink.
10/12 anonim válasza:
frufru és szemfestés és patent vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!