Akkor ezt folytathatom?! :/ Bajusz (csajok)
Figyelt kérdés
volt egy kicsi pihe a szám felett .. kezdett sötetedni..ezzel kezdtek piszkálni..anya szónélkül beleegyezett elmentünk egy kozmetikushoz..szőkíteni..na ez rossz választasvolt...mert csak tiszta 'sárga' lett... meg nőtt jobban.. igy hát... vártunk..aztan anya tudta nelkül kiszedtem szemöldök csipesszel....már 2-szer.. es nem erősödik vissza...tehat akkor ezzel folytathatom? :)
vagy valami más tippeitek vannak? :)
2013. márc. 27. 20:14
1/4 anonim válasza:
Szemöldökcsipesszel?:O Nem fáj az neked? Amúgy bajuszra gyantát szoktak ajánlani, ha jársz kozmetikushoz, ő is meg tudja neked csinálni. Egyébként hideg gyantát egy szimpla boltban is találsz. ;) De ha neked a csipeszelés jól esik, akkor hát folytasd. :d Egyet jegyezz meg: borotvával archoz SOHA!
2/4 anonim válasza:
Ha abbahagyod a szedését, akkor a visszafog nőni és újra meg fog esősödni satöbbi, de mivel a "hagymájával " szedted ki , ne várd, hogy visszanőjön 5nap alatt.
3/4 anonim válasza:
Semmi gond a csipeszeléssel, én is azzal szoktam, nem fáj, gyorsan megvan. Már több éve csinálom, nem erősödik tőle meg semmi ilyesmi.
4/4 anonim válasza:
A csipesz szerintem macerás.Vegyél valamelyik drogériában gyantacsíkot, általában egy dobozban szokott lenni jó pár darab. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb, csak egyszer fáj.. és tutira nem hagysz ki vele részeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!