Nektek hány pafümötök van csajok?
Figyelt kérdés
Mi a nevük,és honnan veszitek őket?2013. márc. 17. 15:31
1/8 Lukapanna válasza:
Elég sok!
Háááááát..........
Sokféle van.
Drogériákban, Müllerben, DM-ben... pontosan nem tudom!
Mindenhol lhet venni!
Kérdés: Fiú vagy????????
2/8 A kérdező kommentje:
Neeem!Lány :)
Csak érdekelt,mer nekem is elég sok van,és
azon gondolkodom,hogy vegyek e még egyet...
De ilyenkor mindig eszembe jut,hogy van már annyi :D
2013. márc. 17. 15:38
3/8 anonim válasza:
Nőnek ruhából, ékszerből és sminkből sosem elég :S Ilyenkor bár fiú lennék :DDDD
4/8 anonim válasza:
Nekem kettő van de csak azért mert karácsonyra kaptam és még megvan, amúgy örülök ha van egy...szóval szerintem te szerencsés vagy hogy többet is megengedhetsz magadnak
19L
5/8 anonim válasza:
jaj nekem kb. 10 van, de csak 2-őt használok és így mindig megbánom ha veszek egy újat :( de most eldöntöttem, hogy amíg ki nem fogy az utolsó addig nem fogok venni, így is 2őt ki kellett dobnom mert már régóta ki voltak bontva és olyan szaguk volt mint a húsvéti ócska kölninek :)
7/8 anonim válasza:
Nekem 16 van, de most is nagyon tetszik egy. Parfümből nálam sosem elég. :D 20/L
8/8 anonim válasza:
Nekem jelenleg 5 van,de ebből csak 1 olyan igazi,minőségi,drága a parfüm,a többi inkább olcsóbb kölni. Yves Rocherből van 3 kölnim, nagyon szeretem őket és elég jó áron kaphatóak, most ők a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!