Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek hány pafümötök van csajok?

Nektek hány pafümötök van csajok?

Figyelt kérdés
Mi a nevük,és honnan veszitek őket?
2013. márc. 17. 15:31
 1/8 Lukapanna válasza:

Elég sok!

Háááááát..........

Sokféle van.

Drogériákban, Müllerben, DM-ben... pontosan nem tudom!

Mindenhol lhet venni!

Kérdés: Fiú vagy????????

2013. márc. 17. 15:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Neeem!Lány :)

Csak érdekelt,mer nekem is elég sok van,és

azon gondolkodom,hogy vegyek e még egyet...

De ilyenkor mindig eszembe jut,hogy van már annyi :D

2013. márc. 17. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Nőnek ruhából, ékszerből és sminkből sosem elég :S Ilyenkor bár fiú lennék :DDDD
2013. márc. 17. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kettő van de csak azért mert karácsonyra kaptam és még megvan, amúgy örülök ha van egy...szóval szerintem te szerencsés vagy hogy többet is megengedhetsz magadnak

19L

2013. márc. 17. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
jaj nekem kb. 10 van, de csak 2-őt használok és így mindig megbánom ha veszek egy újat :( de most eldöntöttem, hogy amíg ki nem fogy az utolsó addig nem fogok venni, így is 2őt ki kellett dobnom mert már régóta ki voltak bontva és olyan szaguk volt mint a húsvéti ócska kölninek :)
2013. márc. 17. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:

3 van.

Vateráról, Dm-ből.

2013. márc. 17. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 16 van, de most is nagyon tetszik egy. Parfümből nálam sosem elég. :D 20/L
2013. márc. 17. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg 5 van,de ebből csak 1 olyan igazi,minőségi,drága a parfüm,a többi inkább olcsóbb kölni. Yves Rocherből van 3 kölnim, nagyon szeretem őket és elég jó áron kaphatóak, most ők a kedvenceim.
2013. márc. 17. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!