Ha felveszek egy push up melltartót, az mennyire látszik, hogy nem természetesen ekkorák a melleim?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 22:20
1/12 anonim válasza:
inkább egy push up, ami formát ad neki, mint egy rossz melltartó, amiben egy szép mell is hülyén áll
2/12 anonim válasza:
Ne vegyétek már fel azokat a pokoli masinákat!!! Teljesen félrevezetitek a férfiakat és az utolsó pillanatban már késő!!!
3/12 anonim válasza:
először is nagyon fontos lenne, hogy lássunk egy képet a melleidről
4/12 anonim válasza:
Én egyből kiszúrom, hogyha csak "fel van nyomva"
5/12 anonim válasza:
szerintem mindenki egyből kiszúrja..
6/12 anonim válasza:
Húgomon is látszik, ha olyan van rajta.
7/12 anonim válasza:
jól fog mutatni. és ha a srác akinek szánod a látványt, nem csak emiatt szeret beléd, akkor amikor leveszed se lesz csalódott! :-)
8/12 anonim válasza:
én maradok a papírvékony szivacsnál semmi emelővel :D
hisz csak a mellbimbó eltakarására tartom alkalmasnak na meg ne ugráljon xD
Na meg megadnak okozol lelki bajt ha majd leveszed és kiderül h nincs benne semmi
9/12 anonim válasza:
Ez a mellnövelő látszat dolog,ez csak annál működik,aki még nem vett le másról ilyet.Nálam már nem működne.
10/12 anonim válasza:
Sünii, persze a másik témában meg eljátszottad, hogy nagy melled van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!