Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen előnyei, pozitív...

Milyen előnyei, pozitív tulajdonságai vannak a műkörömnek? (azon kívül, hogy szép)

Figyelt kérdés

2013. márc. 24. 17:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%
nekem évek óta hosszú stiletto körmöm van, és imádom.. a lényeg, hogy nekem tetszik! és nagyjából bárki mondhatná nekem, hogy undorító, ha nem érdekel :D
2013. márc. 30. 18:02
 12/31 anonim ***** válasza:

utolsó h tudsz vele gépelni? v pl házimunkát csinálni?

van bármi amiben akadályoz v kellemetlen?

2013. márc. 30. 20:02
 13/31 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mindig min. 2,5 centis (ujjam végétől mérve) orosz mandulám van, és minden nehézség nélkül megcsinálok vele mindent (főzök, mosok, takarítok, stb.). Nem értem mit nem kellene tudnom megcsinálni??
2013. márc. 30. 20:31
 14/31 anonim ***** válasza:
32%

Joy Turner, lehet hogy szépen és igényesen megvan csinálva. Nem ettől lesz undorító és visszataszító. A tudat teszi azzá, hogy az nem igazi, hanem egy mű dolog. Bele gondolni is borzalmas, hogy néhány agyilag visszamaradt nő műanyag vackokat ragasztgat az ujjai végére, s azt gondolja, hogy azoktól majd szép lesz, pedig csak nevetséges.

24/F

2013. márc. 31. 09:54
 15/31 Joy Turner ***** válasza:
26%

Kedves uccsó. Látszik, hogy mennyire nem vagy képben a témát illetően. Fogalmad sincs róla, hogy nem ragasztunk semmit a körmünkre, hanem zseléből, vagy porcelánból a körmös építi meg a körmöt. És arról sincs fogalmad, hogy ez mekkora munka, milyen kézügyesség kell hozzá és nem utolsó sorban tudás. A körömépítés- díszítés művészet. Bár itt most nem XY szakképzetlen rüfke sufnitunningjára gondolok. Azok az otthon összebarmolt körmök, valóban undorítóak. Példának okáért Sebestyén Ági munkái: [link]

Nem hinném, hogy ezekre bárki képes azt mondani, hogy undorító.

2013. márc. 31. 12:05
 16/31 Joy Turner ***** válasza:
53%
Még annyit fűznék hozzá a témához, hogy nem tudom miért gondolja azt a sok begyöpösödött f@sz, hogy csak a buta nőknek van műkörme. Ez kábé olyan diszkrimináció, mintha azt mondanád, hogy a szőkék, meg a rendőrök hülyék. És hát ki a hülye, ha nem az, aki ezek alapján képes beskatulyázni embereket???? Ugyebár.
2013. márc. 31. 12:09
 17/31 anonim ***** válasza:
64%

Ezek amiket linkeltél pont hogy a legrondább kategóriába tartoznak. Egyébként meg teljesen mindegy, hogy műanyag vagy porcelán. Felőlem még arany vagy gyémánt is lehet, akkor se lenne szép, hisz nem igazi. A lényegen semmit nem változtat ez. Az pedig a tapasztalatom, hogy általában a nem túl intelligens nők viselnek ilyet. Szakmámból kifolyólag sok értelmiségi nőt ismerek, akik érdekes mód messziről kerülik ezeket. A nem kimondottan eszes ismerőseim között pedig szintén nagyon érdekes mód közkedveltek az ilyen vackok. Ezen felül pedig más gondolkodó ismerősömtől is ugyanezeket a tapasztalatokat hallom.

24/F

2013. márc. 31. 19:13
 18/31 anonim ***** válasza:
43%

Kedves 17-es, az hogy így gondolkodsz, hogy az emberek intelligenciáját ez alapján sorolod be, és sztereotipizálsz az egyedül téged minősít. Ezzel az erővel én is mondhatnám h te akkor biztos bölcsészek meg könyvmolyok (de nem teszem, mert ez ugyanúgy általánosítás lenne) közt mozogsz, mert a magára adó, értelmiségi nők, akiknél fontos a megjelenés (pl. üzletasszonyok, marketing, építészek stbstb) körében igen gyakori a műköröm, főleg h ez az a kör aki a legjobban megengedheti magának... persze lehet h nem veszed észre mert ők általában kevésbé hivalkodó körmöket csinálnak.

De ha az a bajod, hogy nem igazi, akkor kezdhetnénk ott, hogy a smink, a ruha, cipő, szemüveg, napszemüveg, hajzselé stbstb mind nem igazi... műanyag... menjünk vissza akkor a középkorba :) vagy az őskorba és legyünk meztelenek :D az h neked nem tetszik, mert műanyag, az egy személyes vélemény, kb pont ugyanaz, h vannak akik nem szeretik ha egy férfi zselézi a haját vki meg szereti.

csak itt arról vna szó h vkinek pl nagyon gyenge a körme és ez lehetőséget ad h normálisan nézzen ki az ember keze, sőt az átlagnál esetleg még jobban, és mivel a 21. században élünk kihasználjuk h van ilyen :)

2013. ápr. 1. 03:38
 19/31 anonim ***** válasza:
64%

Mérnök vagyok (informatikus) és nem bölcsész. A párom pedig szintén mérnök (építő). Egyébként nem tudom nálad hol kezdődik az intelligencia, de egy üzletasszony vagy marketinges, esetleg egy építész pont nem az. Ők pont azok a kategóriák akikről beszéltem, hogy népszerű a körükben a műköröm, de nem kimondottan az eszükért szeretjük őket. A példáid pedig elég logikátlanok. Mondjuk a szemüveg az mi helyett nem igazi? A műköröm az ember saját körme helyett nem igazi, de ez a helyzet egy szemüveg esetén nem áll fent. Ugyanez elmondható a cipőről vagy a ruháról is. Az meg megint hülyeség, hogy ez lehetőséget ad azoknak akiknek nincs erős körmük. Ez így önmagában még igaz is lehetne, ha a műköröm viselők jelentős hányadának nem azért lenne műkörme, hogy igénytelenül hosszú és mindenféle undorító mintás legyen.

24/F

2013. ápr. 1. 16:19
 20/31 anonim ***** válasza:
73%

"Egyébként nem tudom nálad hol kezdődik az intelligencia, de egy üzletasszony vagy marketinges, esetleg egy építész pont nem az. Ők pont azok a kategóriák akikről beszéltem, hogy népszerű a körükben a műköröm, de nem kimondottan az eszükért szeretjük őket."

nem kicsit vagy elszállva magadtól ember... :SS nálad az intelligencia a doktorinál kezdődik igaz? netalán neked is van? v mitől v te olyan intelligens mer az informatikus mitől intelligensebb mint egy építész??? már bocs de te egy beképzelt vagy a barátnőd meg vmi trampli lehet.

a szemüveg meg pont azért mű mert nincs hozzád nőve és magadra rakod h jobban láss. a napszemüveget meg vki csak azért h jobban nézzen ki. persze nem egy kategória, de te is túlzol, egyébként ilyeneket h tetoválás piercing fel se mertem hozni mert gondolom élből lenézed akinek van.

2013. ápr. 1. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!