Milyen előnyei, pozitív tulajdonságai vannak a műkörömnek? (azon kívül, hogy szép)
utolsó h tudsz vele gépelni? v pl házimunkát csinálni?
van bármi amiben akadályoz v kellemetlen?
Joy Turner, lehet hogy szépen és igényesen megvan csinálva. Nem ettől lesz undorító és visszataszító. A tudat teszi azzá, hogy az nem igazi, hanem egy mű dolog. Bele gondolni is borzalmas, hogy néhány agyilag visszamaradt nő műanyag vackokat ragasztgat az ujjai végére, s azt gondolja, hogy azoktól majd szép lesz, pedig csak nevetséges.
24/F
Kedves uccsó. Látszik, hogy mennyire nem vagy képben a témát illetően. Fogalmad sincs róla, hogy nem ragasztunk semmit a körmünkre, hanem zseléből, vagy porcelánból a körmös építi meg a körmöt. És arról sincs fogalmad, hogy ez mekkora munka, milyen kézügyesség kell hozzá és nem utolsó sorban tudás. A körömépítés- díszítés művészet. Bár itt most nem XY szakképzetlen rüfke sufnitunningjára gondolok. Azok az otthon összebarmolt körmök, valóban undorítóak. Példának okáért Sebestyén Ági munkái: [link]
Nem hinném, hogy ezekre bárki képes azt mondani, hogy undorító.
Ezek amiket linkeltél pont hogy a legrondább kategóriába tartoznak. Egyébként meg teljesen mindegy, hogy műanyag vagy porcelán. Felőlem még arany vagy gyémánt is lehet, akkor se lenne szép, hisz nem igazi. A lényegen semmit nem változtat ez. Az pedig a tapasztalatom, hogy általában a nem túl intelligens nők viselnek ilyet. Szakmámból kifolyólag sok értelmiségi nőt ismerek, akik érdekes mód messziről kerülik ezeket. A nem kimondottan eszes ismerőseim között pedig szintén nagyon érdekes mód közkedveltek az ilyen vackok. Ezen felül pedig más gondolkodó ismerősömtől is ugyanezeket a tapasztalatokat hallom.
24/F
Kedves 17-es, az hogy így gondolkodsz, hogy az emberek intelligenciáját ez alapján sorolod be, és sztereotipizálsz az egyedül téged minősít. Ezzel az erővel én is mondhatnám h te akkor biztos bölcsészek meg könyvmolyok (de nem teszem, mert ez ugyanúgy általánosítás lenne) közt mozogsz, mert a magára adó, értelmiségi nők, akiknél fontos a megjelenés (pl. üzletasszonyok, marketing, építészek stbstb) körében igen gyakori a műköröm, főleg h ez az a kör aki a legjobban megengedheti magának... persze lehet h nem veszed észre mert ők általában kevésbé hivalkodó körmöket csinálnak.
De ha az a bajod, hogy nem igazi, akkor kezdhetnénk ott, hogy a smink, a ruha, cipő, szemüveg, napszemüveg, hajzselé stbstb mind nem igazi... műanyag... menjünk vissza akkor a középkorba :) vagy az őskorba és legyünk meztelenek :D az h neked nem tetszik, mert műanyag, az egy személyes vélemény, kb pont ugyanaz, h vannak akik nem szeretik ha egy férfi zselézi a haját vki meg szereti.
csak itt arról vna szó h vkinek pl nagyon gyenge a körme és ez lehetőséget ad h normálisan nézzen ki az ember keze, sőt az átlagnál esetleg még jobban, és mivel a 21. században élünk kihasználjuk h van ilyen :)
Mérnök vagyok (informatikus) és nem bölcsész. A párom pedig szintén mérnök (építő). Egyébként nem tudom nálad hol kezdődik az intelligencia, de egy üzletasszony vagy marketinges, esetleg egy építész pont nem az. Ők pont azok a kategóriák akikről beszéltem, hogy népszerű a körükben a műköröm, de nem kimondottan az eszükért szeretjük őket. A példáid pedig elég logikátlanok. Mondjuk a szemüveg az mi helyett nem igazi? A műköröm az ember saját körme helyett nem igazi, de ez a helyzet egy szemüveg esetén nem áll fent. Ugyanez elmondható a cipőről vagy a ruháról is. Az meg megint hülyeség, hogy ez lehetőséget ad azoknak akiknek nincs erős körmük. Ez így önmagában még igaz is lehetne, ha a műköröm viselők jelentős hányadának nem azért lenne műkörme, hogy igénytelenül hosszú és mindenféle undorító mintás legyen.
24/F
"Egyébként nem tudom nálad hol kezdődik az intelligencia, de egy üzletasszony vagy marketinges, esetleg egy építész pont nem az. Ők pont azok a kategóriák akikről beszéltem, hogy népszerű a körükben a műköröm, de nem kimondottan az eszükért szeretjük őket."
nem kicsit vagy elszállva magadtól ember... :SS nálad az intelligencia a doktorinál kezdődik igaz? netalán neked is van? v mitől v te olyan intelligens mer az informatikus mitől intelligensebb mint egy építész??? már bocs de te egy beképzelt vagy a barátnőd meg vmi trampli lehet.
a szemüveg meg pont azért mű mert nincs hozzád nőve és magadra rakod h jobban láss. a napszemüveget meg vki csak azért h jobban nézzen ki. persze nem egy kategória, de te is túlzol, egyébként ilyeneket h tetoválás piercing fel se mertem hozni mert gondolom élből lenézed akinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!