Szerintetek ez az ovuteszt pozitív? Az uh szerint van két szép tüszőm.
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-n a ciklus 13. napján. Az orvos két tüszőt, 23 és 24 mm-est látott. Este csináltam ovu. tesztet, de egyik teljesen negatív, a másik ilyen. Szerintetek?
2013. márc. 5. 20:30
1/4 anonim válasza:
hát ez sajna még negativ,egyértelmüen halványabb a teszt csik mint a kontroll
2/4 anonim válasza:
Én nem vágnám rá, hogy negatív. Nekem pozinak tűnik, de lehet én látom rosszul, hogy a két csík egyforma erős...
Én a helyedben holnap együtt lennék a párommal. :)
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Nekem sose volt ennél pozitívabb, de a tendencia szépen látszott. Ha a doki látta a szép tüszőket, akkor én bíznék benne.
4/4 anonim válasza:
nem szerettem volna elvenni a kedved kedves kérdező,de nekem ilyen volt a pozi tesztem azért irtam hogy szerintem az negativ,de drukkolok hogy összejöjjön a baba
első válaszolo 27+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!