Szerintetek vastag a vádlim?
Figyelt kérdés
Hát elég sokat eddzek, futok stb..és elég izmos a lábam..különösképpen a vádlim...Hát kb. ilyen:
szerintetek csináljak vele valamit,vagy ez arányos?
2013. márc. 24. 16:46
1/5 anonim válasza:
ha izmos az nem csúnya sőt szép, a hályas vádli nem szép
2/5 anonim válasza:
Szerintem rendben van! Az látszik, hogy vastag csontozatú leányzó vagy.
3/5 anonim válasza:
én szeretem az ilyen testű lányokat
4/5 anonim válasza:
Mondjuk olyan kép kéne ahol rendesen látszik és nem ruhába, így nehéz véleményt mondani. Fotózd le tükörben otthon, feszítve meg normálisan is, mert ha jól látszik, akár javaslatokat is kaphatsz, hogyan fomálhatod vagy csökkentheted ha éppen azt szeretnéd.
5/5 RandSforevever válasza:
Ez én vádlim is izmos pedig én nem szoktam sportolni csak a suliban(hetente 5x 5. óta mondjuk ötödikbe elég kemények voltak a tesi órák).Ha állok megfeszülnek az izmaim és totál kemény lesz. Egyszer belerúgott a tesóm és azt hitte kitömtem valamivel,pedig csak álltam nyugodtan :)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!