21/36 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem nem tetszel. :(
22/36 anonim válasza:
Nem nézel ki rosszul,sőt mondhatni hogy helyes vagy. a hajad nekem se tetszik szerintem növeszd vissza és esetleg zselézd (inkább)
de a válaszaid alapján eléggé nagyképű lehetsz amit a legtöbb lány(köztük én is nagyon) utálok. ezen változtatnod kéne
de mivel nem ismerlek ezért lehet rosszul gondolom, de első benyomás alapján ez a véleményem
23/36 anonim válasza:
Én fiú vok, de erre a kérdésre nem tudtam nem bejönni. szóval tök gáz hogy tele vagy tetkókkal meg cigizel is. ez tök gáz. például miért tekózod magad: tök gáz én nem hinném hogy vkinek tetszene is. szerintem egy lányon példáúl undorító. és cigizni meg mért cigizel? azt ne mond hogy jól esik azt a bűzt szívni. Ne ezzel legyél ,, menő". A lányoknak az teszik ha nem olyan vagy mint a többi fiú. Ezt így a kommentekből is látom.
24/36 anonim válasza:
Tipikus példája vagy annak, hogyan lehet elcseszni egy egyébként jó alapanyagot...
25/36 anonim válasza:
Olyan a fejed mint egy 12 évesnek, közben meg akkora vagy mint egy buldózer. Tök aránytalan.
Aztán meg képzelem milyen csajaid lehettek...
26/36 anonim válasza:
Csak ilyen fiam ne legyen! Gondolom a tetkót anyuci-apuci fizette, kis homár.
27/36 A kérdező kommentje:
Mit sirtok verebek -.-"... tetkot?? és akkor? nekem legalább van... dolgozz és lesz pénzed aztán csinálhatsz te is.. a csajaimat illetően .. összetehetnéd a 2 kezed ha olyanod lehetne amilyen nekem van / voltak
2013. márc. 22. 17:48
28/36 anonim válasza:
Én 14-5-nek néztelek. Minden második korodbeli srác így néz ki. Unalmas már... Semmi férfiasság nincs benne. Na jó, látszik, hogy sportolsz. Az plusz pont.
29/36 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy.Jók a tetkóid. :)
A kutyád pedig gyönyörű :P
Aki meg azt írta hogy minek a tetkó meg a cigi,annak azt üzenem hogy,mi közöd hozzá?nekem is van,cigizek is.
Ha te nem akkor örülj neki.Nincs közöd másnak az életéhez,testéhez.Törődj magaddal.
30/36 anonim válasza:
Ne vágj pofákat, legyen egyszerü a hajad, ne pózolgass, és pár év múlva, ha majd férfiasodik az arcod, akkor jól fogsz kinézni. Most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!