Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok mit gondoltok?

Csajok mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 22. 14:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ja meg nem jön le, hogy most kék szemed van, vagy barna?
2013. márc. 22. 15:05
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nekem nem jössz be. Elég egoista, felszínes alaknak tűnsz,felőlem lehet akármilyen helyes pofid, ha az első benyomás negatív. Persze lehet, hogy én tévedtem, és a valóságban egy kedves, szerény,visszafogott srác vagy.

Minden esetre a kutyád eszméletlenül szép.

2013. márc. 22. 15:06
 13/36 anonim ***** válasza:
Arcra egész helyes vagy de nagyon utálom az ilyen páwás hajakat változtasd meg szerintem sűrgősen:) A kutyád gyönyörű és a tetkóid is tetszenek:D 14/L
2013. márc. 22. 15:10
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Helyes arcod van, jól nézel ki, komolyan. De sajnos te is azt a tipikus stílust képviseled amit annyira nem kéne...hülyegyerekek, akik rózsaszín pólót, és keresztet hordanak a nyakukban (persze a vallásról fogalmuk nincs) , kilógó alsónadrággal, idióta frizurával, mert erre az elb_szott stílusra kíváncsiak az elb_szott lányok. Egyszerűen nem tudom elmondani mennyire férfiatlan. Az jó, hogy kondizol, teljesen jó tested van meg minden. Ettől függetlenül lehet, hogy belsőleg tök rendben vagy, de ez a hozzád hasonlókról sosem mondható el, ezért beszélek sztereotípiákban. Nem tudom te is egy vagy-e az 1000 idióta közül, akik azt hiszik ez a divat..de akár igen akár nem, nekem már borzasztó hányingerem van ezektől a férfinak nem nevezhető selejtektől..
2013. márc. 22. 15:14
 15/36 anonim ***** válasza:

úgy nézel ki, mint egy 12éves melegnek készülő kissrác, viccen kívül.

Csak kíváncsiságból, szüleid együtt élnek?

2013. márc. 22. 15:48
 16/36 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenem... ha annyi csajod lett volna eddig mint nekem akkor ugathatnál.. de igy pofád lapos:D ... a lányok kedvence vagyok:D
2013. márc. 22. 15:52
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

igen, gondolom. pont azért kéred vadidegen lányok véleményét, mert a környezeted kedvence vagy, aztán vadidegeneknek bizonygatsz... ennyiből már lehet tudni, hogy ratyitallér vagy

egyébként sem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség

20f

2013. márc. 22. 16:06
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Ratyitallér ez jó :D

Én azt hittem kb. 14 éves lehetsz..nagyon gyerekarcú vagy ami nekem nem jön be,a stílusod meg no comment...a ßuzi határán egyensúlyozol. Ja és nálam ne süsd el a csajozós szöveget mert lány vagyok,de inkább lennék leszbikus mint hogy hozzád érjek.

20L

2013. márc. 22. 16:16
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
műmájer pózer, tucatgyerek.
2013. márc. 22. 16:17
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik a hajad, se a stílusod. Nagyon tucat, szinte az összes veled egykorú srác így néz ki. Nekem olyan tipikus beképzelt, "ki ha nem én" kisugárzásod van, aki keménynek hiszi magát és mindenkit lenéz. Elnézést, ha nem így van, hisz nem ismerlek, de ez az első benyomásom. :) Szóval ezen változtatnod kéne, mert nem biztos, hogy jó, ha a külvilág felé ezt sugárzod. A másik meg, hogy a válladon a tetoválást nagyon hamar varrasd át egy hozzáértővel, mert így nem szép.
2013. márc. 22. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!