12 éves múltamnne, h az én nagy álmom, h színésznő legyek, de sokan mondják, h "szépségem" miatt inkább modellkednem kéne, legalábbis először Szerintetek melyiket, mikor, és hogyan kezdjem?
Hatos válaszoló vagyok.
Hagyjátok már a magassággal..Én is voltam már 175 ennyi idősen,azóta meg kb 179 vagyok.És teljesen egészséges vagyok,csak ilyenek a génjeim :)
Egyébként kérdező,komolyan írtam,amit írtam.Ismerősömet bevették egy elég jó modellügynökségbe(mindenképp valami jó hírűbe menj,ahol nemzetközni szinten foglalkoztatnak,pl icon modelügynökség,attractive,visage stb stb.)
Ha jónak találnak,akkor elküldik sok külföldi ügynökségnek a képeidet és azoknak ha kellesz,kimész általában 2-3 hónapra külföldre.Onnantól kezdve beindul a karrierred,és minél több a tapasztalatod,minél kitartóbb és jobb vagy,annál inkább sikeres leszel.Általában 25-30 éves korukra kiöregednek a modellek(ha igazán jó vagy,akkor nem fogsz),és addigra bármit elérhetnek a hírnevük miatt.Megjegyzem,ismerősöm jelentkezett modellnek,felvették az ügynökséget,csináltak portfóliókat és 2 hónap után már ment is külföldre,fél év leforgása alatt híres modell lett,és egyre jobb lesz.
Nézz utána a modellkedésnek anyukáddal,ne egyedül vágj bele.Sok dolgot írhatnék még,de ha van kérdésed,akkor majd írj üzit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!