Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek hogy tetszik...

Fiúk! Nektek hogy tetszik jobban egy lány? Alapozóval vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Csak mert én legszívesebben nem raknék magamra alapozót, de úgy érzem akkor nem tetszenék a pasiknak.

Most biztos mindenki azt fogja mondani, hogy sokkal jobb ha egy lány természetes és nem festi magát, de azért mégiscsak a festett lányokat nézitek meg előbb... hogy is van ez akkor?

2013. márc. 20. 23:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az alapozó az a vastag vakolat? Az nem tetszik! :/

Nem baj ha egy lány sminkeli magát, mert egy szolid festés szépen ki tudja emelni az arcot és mégis megmarad a természetes hatás! :)

Szerintem ilyen a legjobb, aztán a festék nélküli, a vakolatos pedig a legalja...

2013. márc. 21. 02:05
 22/27 anonim ***** válasza:
én mindig használok alapozót. Amúgy ha jól eldolgozod, akkor egyáltalán nem vehető észre. A legtöbb lány rosszul alapozza magát, észrevehető rajta. Az a jó, ha a lányok nem veszik észre xD
2013. márc. 21. 09:50
 23/27 anonim ***** válasza:

Felhívnám a figyelmet egy fontos ellentmondásra a kérdező válaszaiban: alapozó nélkül is szép vagyok - nincs igazán különbség - félek alapozó nélkül kimenni az utcára.

Itt egy dologgal van probléma, és az nem a bőröd, hanem az önértékelésed, az egy kicsit sincs rendben. És az alapozóval ellentétben azt minden pasi észreveszi, mert sugárzik a bizonytalanság.

25/N

2013. márc. 21. 10:19
 24/27 anonim ***** válasza:
anélkül!
2013. márc. 21. 11:23
 25/27 anonim ***** válasza:

"Az alapozó az a vastag vakolat? Az nem tetszik!"

Aki nem tud sminkelni, annál ja. Aki tud, annál észre se lehet venni, csak nagyon közelről, illetve h teljesen tökéletesnek néz ki a bőre.

Ez is olyan dolog amit tanulni kell kicsit!

2013. márc. 21. 12:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te nem veszed észre, de én igen! :)
2013. márc. 21. 12:37
 27/27 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha mondjuk inkább korrektort használnál? Az elfedi a bőrhibáidat amiket az alapozó nem, és még sem olyan természetellenes a végeredménye. :)
2013. márc. 21. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!