Fiúk! Nektek hogy tetszik jobban egy lány? Alapozóval vagy anélkül?
Csak mert én legszívesebben nem raknék magamra alapozót, de úgy érzem akkor nem tetszenék a pasiknak.
Most biztos mindenki azt fogja mondani, hogy sokkal jobb ha egy lány természetes és nem festi magát, de azért mégiscsak a festett lányokat nézitek meg előbb... hogy is van ez akkor?
Az alapozó az a vastag vakolat? Az nem tetszik! :/
Nem baj ha egy lány sminkeli magát, mert egy szolid festés szépen ki tudja emelni az arcot és mégis megmarad a természetes hatás! :)
Szerintem ilyen a legjobb, aztán a festék nélküli, a vakolatos pedig a legalja...
Felhívnám a figyelmet egy fontos ellentmondásra a kérdező válaszaiban: alapozó nélkül is szép vagyok - nincs igazán különbség - félek alapozó nélkül kimenni az utcára.
Itt egy dologgal van probléma, és az nem a bőröd, hanem az önértékelésed, az egy kicsit sincs rendben. És az alapozóval ellentétben azt minden pasi észreveszi, mert sugárzik a bizonytalanság.
25/N
"Az alapozó az a vastag vakolat? Az nem tetszik!"
Aki nem tud sminkelni, annál ja. Aki tud, annál észre se lehet venni, csak nagyon közelről, illetve h teljesen tökéletesnek néz ki a bőre.
Ez is olyan dolog amit tanulni kell kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!