Fiúk! Nektek hogy tetszik jobban egy lány? Alapozóval vagy anélkül?
Csak mert én legszívesebben nem raknék magamra alapozót, de úgy érzem akkor nem tetszenék a pasiknak.
Most biztos mindenki azt fogja mondani, hogy sokkal jobb ha egy lány természetes és nem festi magát, de azért mégiscsak a festett lányokat nézitek meg előbb... hogy is van ez akkor?
Ha tökéletes lenne a bőröm, akkor el mernék menni otthonról alapozó nélkül. De a pasiknak nem tűnik fel, ha egy lánynak nem hibátlan az arca?
Sajnos képet nem küldök, úgyhogy ez nem fog kiderülni! :(
Ha szép a bőröd, akkor ne tegyél fel, felesleges. Nem hiszem, hogy bárkinek (nem a fiúknak, BÁRKINEK) feltűnne. Aki kifejezetten az apróbb bőrhibáidat figyelgeti, annak talán.
Kis bőrhibákra max. tegyél korrektort. De igazából az is lehet, hogy azok is csökkennek, ha hagyod egy ideig levegőhöz jutni az arcod.
Én alapozót használtam míg szingli voltam,meg púdert is,de mióta barátom van egyáltalán nem használok :)
Szerintem természetesen jobb.
21/L
Ilyen kérdésben nem szabad nagyon hagyatkozni a legtöbb fiúra, mert simán azt mondjuk egy sminkelt csajra h nincs sminkelve. Én mondjuk azért észreveszem de a legtöbben nem, hidd el. Nem látják ugyanis az alapozót, rózsaszín rúzst stb. Viszont ha rá kell bökni h melyik csaj tetszik jobban akkor a sminkeltre fogunk :) mert persze az embereknek a "természetes szépség" az igazából a természetes TÖKÉLETESSÉG, de olyan nem létezik...
A hangsúly amúgy az igényességen van... mérsékelt smink (ne olyna legyen mint a vakolat), ízléses színek stb... gondolom a bőröd miatt is meg a hatás miatt is fontos h drága kencéket vegyél, az gondolom kevésbé olyna mint egy vakolat.
Bár ha nagyon idegen tőled akkor inkább ne használj, a fő h magadnak tetsszél. Mert akkora kisugárzásod jobb lesz, és akkor a fiúknak is tetszeni fogsz. A gond ott van, h magad szerint nem tetszenél úgy, tehát a kisugárzásod se lenne jó, ezért én azt mondom, inkább használj sminket, minth feszengj és parázz folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!