Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek hogy tetszik...

Fiúk! Nektek hogy tetszik jobban egy lány? Alapozóval vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Csak mert én legszívesebben nem raknék magamra alapozót, de úgy érzem akkor nem tetszenék a pasiknak.

Most biztos mindenki azt fogja mondani, hogy sokkal jobb ha egy lány természetes és nem festi magát, de azért mégiscsak a festett lányokat nézitek meg előbb... hogy is van ez akkor?

2013. márc. 20. 23:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor mire jó ez a kérdés? Mert ha úgy sem vesszük észre és nem is számít hogy van-e rajtad vagy sem,mert ugyanolyan az arcod előtte és utána, akkor nem tök mindegy? Lehet egy valag pénzt spórolnál meg ha nem költenél ilyen felesleges kenvefice szarokra.
2013. márc. 20. 23:49
 12/27 A kérdező kommentje:
Jobban tetszik nekem, az igaz. De alapozó nélkül nem mernék az utcára lépni. Félek, hogy csúnya vagyok.
2013. márc. 20. 23:51
 13/27 anonim ***** válasza:
hát van egy csaj aki netre egyszer tett fel magáról alapozó meg smink nélkül képet...és meglepődtem kicsit mert sokkal szebb volt, sokkal jobban vonzott, és egyben más arca is volt.
2013. márc. 20. 23:54
 14/27 anonim ***** válasza:
A kevesebb néha több !! :) De azt csak nem várhatod el, hogy kép nélkül az okosak megmondják, hogy hogy nézel ki jobban, vagy mégis?
2013. márc. 20. 23:55
 15/27 A kérdező kommentje:

Ha tökéletes lenne a bőröm, akkor el mernék menni otthonról alapozó nélkül. De a pasiknak nem tűnik fel, ha egy lánynak nem hibátlan az arca?

Sajnos képet nem küldök, úgyhogy ez nem fog kiderülni! :(

2013. márc. 21. 00:00
 16/27 anonim ***** válasza:
inkább arról beszéljünk, miért nem küldesz képet :D
2013. márc. 21. 00:01
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha szép a bőröd, akkor ne tegyél fel, felesleges. Nem hiszem, hogy bárkinek (nem a fiúknak, BÁRKINEK) feltűnne. Aki kifejezetten az apróbb bőrhibáidat figyelgeti, annak talán.

Kis bőrhibákra max. tegyél korrektort. De igazából az is lehet, hogy azok is csökkennek, ha hagyod egy ideig levegőhöz jutni az arcod.

2013. márc. 21. 00:22
 18/27 anonim válasza:

Én alapozót használtam míg szingli voltam,meg púdert is,de mióta barátom van egyáltalán nem használok :)

Szerintem természetesen jobb.

21/L

2013. márc. 21. 00:56
 19/27 anonim ***** válasza:
Minőségi alapozót kéne venni... Az eltakarja a hibákat. Ha szebbnek érzed magad nélküle akkor mi a kérdés? Ne azért sminkeld magad mert azt hiszed hogy majd akkor jobban megnéznek. Magadnak tetszél első sorban utána másoknak. És egyetértek pár előttem hozzászólóval. A legtöbb fiú meg nem mondja hogy van-e rajtad alapozó vagy nincs.
2013. márc. 21. 01:15
 20/27 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdésben nem szabad nagyon hagyatkozni a legtöbb fiúra, mert simán azt mondjuk egy sminkelt csajra h nincs sminkelve. Én mondjuk azért észreveszem de a legtöbben nem, hidd el. Nem látják ugyanis az alapozót, rózsaszín rúzst stb. Viszont ha rá kell bökni h melyik csaj tetszik jobban akkor a sminkeltre fogunk :) mert persze az embereknek a "természetes szépség" az igazából a természetes TÖKÉLETESSÉG, de olyan nem létezik...

A hangsúly amúgy az igényességen van... mérsékelt smink (ne olyna legyen mint a vakolat), ízléses színek stb... gondolom a bőröd miatt is meg a hatás miatt is fontos h drága kencéket vegyél, az gondolom kevésbé olyna mint egy vakolat.

Bár ha nagyon idegen tőled akkor inkább ne használj, a fő h magadnak tetsszél. Mert akkora kisugárzásod jobb lesz, és akkor a fiúknak is tetszeni fogsz. A gond ott van, h magad szerint nem tetszenél úgy, tehát a kisugárzásod se lenne jó, ezért én azt mondom, inkább használj sminket, minth feszengj és parázz folyton.

2013. márc. 21. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!