Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetnék arcmodell?

Szerintetek lehetnék arcmodell?

2013. márc. 20. 22:19
1 2 3
 21/28 egy lány :)! válasza:
Nyugi sztem semmi baj az orroddal! :D Nagyon szép lány vagy csak nem egy olyan "arcmodell alkat" :)! Egyépként nekem meg tök pisze az orrom mint Selena Gomeznek és ez zavar tökre! Na de mindegy sok sikert a műtéthez ha neked úgy jobban tetszel! :D
2013. márc. 21. 20:03
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát igen, mondjuk selena gomeznek elég fura orra van, de gondolom a tied nem ugyanaz...egyébként meg nem azért megyek mütétre, mert nem tetszik,annyira még nem is zavarna , csak nem kapok orromon levegőt, és rossz mindig szájon lélegezni, tehát muszáj, de ha nem lenne muszáj, azzal se lenne semmi baj, mert mindenki azt csinál magával amit akar, nem?
2013. márc. 21. 20:23
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy lehetnél arcmodell.:)

Nem vagyok lesajnáló meg bunkó sem de szerintem nem vagy szép, de csúnya sem.:) Az átlag közepe! Mondjuk azért a smink sokat számít nálad, úgyhogy azt nyugodtan használd.:) Szerintem nem vészes az orrod amúgy ;)

2013. márc. 21. 20:59
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem szoktam amúgy sminket használni, szerintem smink nélkül a legszebb valaki, természetes :) Csak a kép kedvéért...Egyébként megsúgok valamit, mindenki szép, te is, mindenki, mert mindenkinek más a szép, szóval ilyen nincs hogy se szép se csúnya, én nem tartom magam szépnek, de elfogadom magam olyannak amilyen vagyok, és mindenki szép, csúnya ember nem létezik :) Egyébként ha megnézel pár modellt, biztos találsz olyat aki neked nem tetszik, pedig ők is szépek...Csak ennyit akartam, köszönöm a válaszokat Szép estét :)
2013. márc. 21. 21:32
 25/28 anonim válasza:
100%

Bocsánat, de egyesek annyira szánalmas trollok itt. Tudják, ha valaki kirakja a képét, akkor rosszul esik neki ha lerondázzák. Azt is tudják, hogy a kép tulajának 2 lehetősége van azután:

- vagy visszakozik és próbálja nem magára venni, de akkor a troll kerül lépéselőnybe (lásd: #15/24 ma 11:42)

- vagy nekiesik az őt lerondázónak, de akkor is a troll van lépéselőnyben, mert a trollt ebben az esetben (anonimitása lévén) nem lehet személyeskedéssel sértegetni, ő viszont tud személyeskedni a kitett képek miatt. A személyes sértések pedig mind tudjuk mélyebben hatnak mint a személyes tartalom nélküliek.

Tehát ha valaki kirakja a képét egy nyilvános és anonim hozzászólást engedélyező fórumra, akkor semmi esélye a trollok ellen akiket köztudottan az elégít ki, hogy minél jobban felhúzzanak valakit.

Ez a téma itt tipikus esete a fentieknek, annál is inkább, mert a kérdéeben kirakott képeken egy helyes nő van, nem egy hombárfejű rémség akit jogosan érhetnének kritikák. (Bár még egy olyat is bunkóság lenne tapintatlanul oltani.)

A sok mentális és szociális problémával rendelkező troll a valóságban örülne ha egy ilyen nője lenne (feltéve ha férfiak).

Kérdező, csak a fentiek tudatában és az internetes trollok alapos ismeretében olvasd amiket ezek a puhap*csök írogatnak, bár eddig jól és kulturáltan reagáltál a kötekedésekre. :)

És mellesleg modellek között gyakran előfordulnak fura fejű személyek, akiket a stylistok, sminkesek, retusálók gyönyörűvé tudnak varázsolni, a hétköznapokban meg szürke egerek, semmivel nem tűnnek ki a tömegből. Belőled istennőt tudnának csinálni egy ügynökségnél. Amúgy arcmodellkedés mint külön szakma, nem létezik tényleg. Modelleket (akik kifutóznak is) szoktak arcmodell melóra felkérni. Ehhez meg végig kell járni a modellkedéshez vezető utat:

- alapvető testi adottságok (magasság, súly, egyéb méretek)

- portfolio képek

- ügynökség keresés

- teljesíteni a követelményeket, elvárásokat stb

stb stb

Kell hozzá elhivatottság, meg szemérmetlenség. Ez utóbbiból jó sok :)

2013. márc. 21. 23:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Szia! Hát ezt nem is tudtad volna jobban megfogalmazni, de tényleg! Köszönöm, nagyon jól esett :) És igazad van mindenben. Én is igy gondolom :) Gondolkodtam a modellkedésben, mert elég vékony vagyok, és hát sokan piszkálnak, gondoltam akkor kihasználom hogy ilyen vagyok , viszont nem vagyok valami magas,szóval szerintem semmi esélyem se lenne :)
2013. márc. 22. 00:41
 27/28 anonim válasza:

Nem értem miért ilyen érzéketlenek az emberek.. Senki sem tökéletes. Szerintem ne legyél semmilyen modell... Nem azért mert csúnya vagy, vagy valami, mert szép vagy! Szerintem a modellkedés egy hobi munka. Persze kapnak érte sok pénzt meg híresek lesznek azért mert szépek. Vagyis nem is az összes szép.. Álltalában olyan modellek vannak akik nem szépek csak jól lehet őket sminkelni.. A legdurvább az egészben, ami nekem nagyon nem szimpatikus az az, hogy egyáltalán nem tehetségesek csak jól néznek ki. És itt van az hogy külsőleg ítélünk meg másokat. Szerintem jobb vagy/ lehetsz mint egy àtlagos modell!(:

Az orrműtétről csak annyit, nem másoknak kell jól kinézned, csakis magadnak. Ha te úgy fogod jól érezni magad ha megműtteted, műttesd! Csak jó legyen! Sok sikert mindenhez (;

2013. júl. 17. 12:36
 28/28 anonim ***** válasza:

LoL!! olyan nincs, hogy "arcmodell"!!!

Mellesleg (bocsi,de) NEM!

2013. aug. 31. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!